logo


Επικοινωνιακό πινγκ πονγκ παίζουν η Δημοτική Αρχή με την Ενωτική Πρωτοβουλία, με την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας να κατηγορεί το Δήμαρχο Διονύσου Δ. Ζαμάνη για λειτουργική υποβάθμιση του Δήμου, επιμένοντας να τον αποκαλεί “δημαρχεύοντα”:

Η Ενωτική Πρωτοβουλία και ο κύριος Καλαφατέλης προσωπικά δεν θα συμμετάσχει στην επικοινωνιακή κωμωδία του κου Ζαμάνη, η οποία στήθηκε μόνο για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την ουσία της ανακοίνωσής μας και να στρέψει τα βλέμματα μακριά από τα λιμνάζοντα προβλήματα της πόλης.
Είναι αποδεδειγμένο άλλωστε, πως και οι επικοινωνιακές ικανότητες του ιδίου, και των ‘’αυλικών’’ του είναι περιορισμένες.
Οι διοικητικές τους ικανότητες δε, με ελάχιστες εξαιρέσεις, εξαντλούνται στην προσφορά “άρτου και θεάματος” σε γιορτές και σε λαμπιόνια. Ο δημαρχεύων συνεχίζει ακάθεκτος να κυνηγάει την ουρά του και δεν έχει ακόμα αντιληφθεί τη λειτουργική υποβάθμιση του Δήμου που είναι κυρίως αποτέλεσμα της ανυπαρξίας του.
Η αναφορά του κυρίου Ζαμάνη σε διάλογο και μάλιστα δημόσιο, εκλαμβάνεται ως ανέκδοτο αφού μόνο θυμηδία προκαλεί. Ωστόσο αν επιμένει θα είναι μεγάλη μας χαρά, όποτε θελήσει, να συζητήσουμε δημόσια, παρουσία πολιτών και μέσων ενημέρωσης τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο μας.
Για να μην χαθείτε στη μετάφραση κύριε Ζαμάνη σας απαντούμε πως για όλα τα πράγματα υπάρχει ο σωστός χρόνος, (Καιρός επί πάσιν άριστος).