logo


Με διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ξεκινά το 2016. Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 6 το βράδυ, σε ειδική συνεδρίαση, θα συζητηθεί η έγκριση απολογισμού και ισολογισμού του Δήμου για το οικονομικό έτος 2013, και μιάμιση ώρα αργότερα, στις 7.30μ.μ., θα ξεκινήσει η δεύτερη συνεδρίαση με μόλις 4 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Ανάμεσά τους, με εισήγηση του Δημάρχου Δ. Ζαμάνη, το πρόβλημα που προέκυψε προσφάτως με την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων της πόλης.

ΘΕΜΑ 1ο: Ψήφισμα για την λειτουργία καταστημάτων στο ∆ήμο ∆ιονύσου κατά τις Κυριακές. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ∆ΗΜΑΡΧΟΣ.
ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση επί αιτήματος του υπό σύσταση Σωματείου ‘’Εθελοντές Αρωγοί Ζώων Αγ. Στεφάνου Αττικής’’. (Α.Π. 34386/7-12-15)
ΘΕΜΑ 3ο: Χρονική παράταση συμβάσεων χωρίς υπέρβαση συμβατικού αντικειμένου για την Παροχή Υπηρεσιών Μαγνητοφώνησης Απομαγνητοφώνησης Πρακτικών ∆ημοτικού Συμβουλίου –Οικονομικής Επιτροπής – Επιτροπής Ποιότητας Ζωής – Βιβλιοδεσία Επίσημων Πρακτικών». ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ.
ΘΕΜΑ 4ο: Αποδοχή και Υπογραφή Σύμβασης Χρησιδανείου Πυροσβεστικού Οχήματος – Μηχανήματος με τον ΣΠΑΠ. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.