logo


Δύο πλέον είναι οι επίσημοι Φιλοζωικοί Σύλλογοι στην πόλη, μια που μετά από την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, οι Εθελοντές Αρωγοί Ζώων Αγ. Στεφάνου συστάθηκαν σε σωματείο. Στην “πανηγυρική” του ανακοίνωση στο facebook, o Σύλλογος τονίζει πως έχει ήδη βοηθήσει αρκετά απροστάτευτα ζώα της περιοχής, μερικά από τα οποία έχουν ήδη υιοθετηθεί, και καλεί όποιον θέλει να γίνει μέλος να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6940785299 ή ηλεκτρονικά στο arogoizoon@gmail.com:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!!!!
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες ίδρυσης του σωματείου μας και έχουμε πλέον και ΑΦΜ.
Μπορούμε να σας δίνουμε αποδείξεις είσπραξης για τις εισφορές και τις δωρεές σας.
Ευχαριστούμε θερμά την δικηγόρο μας κυρία Όλγα Παναγοπούλου, η οποία διεκπεραίωσε την διαδικασία ίδρυσης αφιλοκερδώς, σαν δείγμα της αγάπης της στα ζώα.
Επίσης αφιλοκερδώς μας καθοδήγησε στον κόσμο της εφορίας η λογίστρια κυρία Χριστίνα Λαλέλη και την ευχαριστούμε.
Στο διάστημα που είμαστε ακόμα σε καθεστώς «υπό ίδρυση» σωματείου και με απολύτως καμία βοήθεια, καταφέραμε να βοηθήσουμε αρκετά απροστάτευτα ζώα και σε μερικά από αυτά βρήκαμε ήδη εξαιρετικές οικογένειες που τα υιοθέτησαν.
Ευχόμαστε η καλή αρχή που κάναμε να είναι το δείγμα της ακόμα καλύτερης δουλειάς που θα ακολουθήσει.
Καλούμε όποιον θέλει να γίνει μέλος του σωματείου μας και να προσφέρει με όποιο τρόπο μπορεί, να επικοινωνήσει μαζί μας.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Υπενθυμίζεται πως στην πόλη μας εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται επιπλέον ο Φιλοζωικός Διονύσου, του οποίου τα μέλη φροντίζουν τα αδέσποτα στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου. Η ύπαρξη και δεύτερου οργανωμένου Φιλοζωικού μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στη συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος με τα αδέσποτα στο Δήμο, η Διοίκηση του οποίου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε -άκαρπη μέχρι στιγμής- αναζήτηση χώρου για την ίδρυση καταφυγίου.