logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Διονύσου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Στην κατάμεστη αίθουσα η Διοίκηση του Δήμου και οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι ευχήθηκαν στους εργαζόμενους το 2016 να είναι μια χρονιά ανάπτυξης και δημιουργίας και να φέρει σε όλους ευημερία και πρόοδο.

08-2

Την πίτα του Δήμου ευλόγησε ο π. Χρυσοβαλάντης και έκοψε ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης που, αφού ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, στην ομιλία του ανέφερε πως η Δημοτική Αρχή έχει ήδη δώσει το ξεχωριστό της στίγμα με σειρά έργων και δράσεων που δρομολογήθηκαν από τη στιγμή που ανέλαβε, ενώ επεσήμανε πως ο αγώνας της είναι διαρκής με στόχο να προσφέρει στους δημότες την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών.

02-4

«Είμαστε αποφασισμένοι και δουλεύουμε σκληρά, με πνεύμα συνεργασίας και με κοινωνική ευθύνη. Εργαζόμαστε με ένα βαθύ πιστεύω ότι θα πάμε την πόλη πολλά βήματα μπροστά σε όλους τους τομείς, μέσα από μία χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση.
Στην προσπάθειά μας αυτή θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου Αντιδημάρχους, Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους που όλο αυτό το διάστημα αγωνίστηκαν και αγωνίζονται με επιμονή και ευσυνειδησία προκειμένου να λύσουμε σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε και να προσφέρουμε στους πολίτες, το Δήμο που τους αξίζει» τόνισε.

Θερμές ήταν και οι ευχαριστίες που απηύθυνε ο Δήμαρχος Διονύσου στους εργαζόμενους του Δήμου λέγοντας χαρακτηριστικά «θέλω να αναφερθώ και να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους εργαζόμενους του Δήμου που είστε η κινητήρια δύναμή μας, η ψυχή της πόλης μας. Αναγνωρίζω την προσπάθειά σας και σας ευχαριστώ θερμά για αυτή. Με το φιλότιμο και τη διάθεσή σας, αποδεικνύετε έμπρακτα και καθημερινά την αγάπη σας για το Δήμο. Σας ζητώ να συνεχίσετε την προσπάθειά σας να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό ώστε, με την πολύτιμη βοήθειά σας, να φέρουμε σε πέρας όλοι μαζί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλω επίσης να σας διαβεβαιώσω ότι η δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε, και στη δύσκολη αυτή συγκυρία, να είμαστε πάντα δίπλα σας και να σας στηρίζουμε κάθε στιγμή».

008

Στην κλήρωση των δώρων που έγινε στη συνέχεια, συμμετείχαν οι διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου και το πρώτο «φλουρί», που αντιστοιχούσε σε ένα τετραήμερο ταξίδι στη Λίμνη Πλαστήρα, κέρδισε ο Λεωνίδας Χούγιας. Άλλοι έξι υπάλληλοι του Δήμου κέρδισαν δωροεπιταγές. Ακολούθησε γλέντι με πλούσιο φαγητό, κέφι και πολύ χορό.

012

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Γιαννουλάτος, οι έξι Αντιδήμαρχοι -Βασίλης Κοκμοτός, Ευάγγελος Λυρούδιας, Στέλλα – Σοφία Μαγγίνα, Τάσος Μπάσης, Βάνα Ρηγοπούλου και Ηλίας Υφαντής-, ο Πρόεδρος της Εστίας Θεόδωρος Στάικος, ο Πρόεδρος του ΘΕΣΠΙ Βασίλης Δαρδαμάνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας Θανάσης Κρητικός, Χρυσούλα Ντούντα, Αγγελική Πέππα, Δημήτρης Ράικος, Πόπη Ταουξή και Παναγιώτης Τσούκας, της μειοψηφίας, Κυριάκος Κοντάκης, Γιάννης Τσουδερός και Γιώργος Ζυγούνας, και οι πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων Αγίου Στεφάνου Μιχάλης Κασαπάκης, Άνοιξης Μπάμπης Πιπέρης, Δροσιάς Χρήστος Ποτίδης και Κρυονερίου Δημήτρης Χριστόπουλος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μ. Χρηστάκης.