logo


Λιγότερο από 6 μήνες μετά από την ανεξαρτητοποίησή του από τη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας, επανακάμπτει ο Δ. Ράικος στην ομάδα της Διοίκησης!

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ράικος είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον περασμένο Ιούλιο στην επεισοδιακή συνεδρίαση, όπου συζητείτο το μέλλον του ΘΕΣΠΙ, του οποίου ήταν Αντιπρόεδρος. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπ. Γιαννουλάτος, με την ανοχή του Δημάρχου Δ. Ζαμάνη, είχε τότε αρνηθεί το λόγο τόσο στον κ. Ράικο όσο και στον Πρόεδρο του ΘΕΣΠΙ Β. Δαρδαμάνη, με τη δικαιολογία ότι είχαν έννομο συμφέρον από την κατάργηση ή τη διατήρηση του Νομικού Προσώπου. Αποτέλεσμα ήταν μια επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μια ιδιαιτέρως σκληρή επιστολή ανεξαρτητοποίησης από το δημοτικό σύμβουλο του Κρυονερίου, όπου κατηγορούσε το Δήμαρχο για μεθόδευση, για εκμετάλλευση με πολιτικά χυδαίο και πολιτικάντικο τρόπο, για αδυναμία απογαλακτισμού από τον μέντορά του και για συμπεριφορά που παραπέμπει σε πολιτικό πιόνι στα χέρια μικρής ομάδας μυστικοσυμβούλων.

Η επανάκαμψη του κ. Ράικου, σύμφωνα με πληροφορίες της Οδού Διονύσου, ανακοινώθηκε στη διάρκεια της χθεσινής (Πέμπτη 14 Ιανουαρίου) συνεδρίασης της δημοτικής ομάδας και αναμένεται να επιβεβαιωθεί και επισήμως σήμερα με Δελτίο Τύπου.

Μετά και από την εξέλιξη αυτή, η παράταξη της πλειοψηφίας διαθέτει και πάλι 24 δημοτικούς συμβούλους, μετρώντας μόνο μία «διαρροή», αυτή της Αγγ. Δήμου που επίσης ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα.