logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του ΚΑΠΗ Σταμάτας, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην ταβέρνα «Πιπινιός», παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης δίνοντας τις ευχές του σε όλους για μία χρονιά ελπιδοφόρα, με υγεία και περισσότερη χαρούμενη διάθεση.

05-3

Μέσα σε ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα, παρουσία αιρετών και των μελών του ΚΑΠΗ Σταμάτας ο Δήμαρχος έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, που ευλόγησε ο π. Πέτρος. Στο μήνυμα που απηύθυνε ο κ. Ζαμάνης στους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη σταθερή στήριξη της Διοίκησης στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας τονίζοντας πως θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους προσφέροντας την αμέριστη φροντίδα της σε ό,τι χρειάζονται. Οι υπεύθυνοι του ΚΑΠΗ Σταμάτας είχαν ετοιμάσει μια πλούσια βραδιά για τα μέλη τους που περιελάμβανε πέρα από το καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και πολύ χορό και κέφι.

07-2

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπ. Γιαννουλάτος, ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Υφαντής, ο Πρόεδρος της Εστίας Θ. Στάικος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ανδ. Μπέτσης, Χρυσ. Ντούντα, Αγγ. Πέππα και Παν. Τσούκας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Σταμάτας Ευαγγ. Πέππας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου Μιχ. Κασαπάκης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Σταμάτας Γ. Πέππας και Άνοιξης Μ. Πολίτη – Παπάζογλου.