logo


Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση φαίνεται να είναι αφιερωμένο φέτος το μεγαλύτερο οικονομικό γεγονός της χρονιάς. Στο καθιερωμένο πια εδώ και χρόνια MONEY SHOW, όπου δεκάδες στρογγυλά τραπέζια είναι αφιερωμένα στις αγορές και στην οικονομία και το οποίο επισκέπτονται πάνω από 30.000 οικονομικοί παράγοντες, στελέχη επιχειρήσεων  και επιχειρηματίες, φέτος θα κυριαρχήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί ξεκινάει μίνι συνέδριο με θέμα τις Πράσινες Πόλεις, τις Πράσινες Προμήθειες και την παρουσίαση του Παρατηρητηρίου Πολιτών για τις δημόσιες συμβάσεις, που δημιουργούν ο Σύλλογος Εν Δράσει και η Ένωση Ιδιοκτητών Εκδοτών Τοπικών Εφημερίδων Αττικής.

Την ίδια μέρα αμέσως μετά, στις 14:00, το MONEYSHOWNETWORK και η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” (σ.σ. της οποίας Πρόεδρος είναι ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Διονύσου Μ. Χρηστάκης) διοργανώνουν το 1ο Φόρουμ Αυτοδιοίκησης & Επιχειρηματικότητας με θέμα: “Κράτος & Αυτοδιοίκηση: Λειτουργώντας σε ένα Πλαίσιο Συνεργασίας και Αντιθέσεων”. Ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής που αναμένεται να ανακοινώσει και τη νέα πολιτική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο τ. Υπουργός Γ. Ραγκούσης για έναν απολογισμό-κριτική του Καλλικράτη και οι πρόεδροι της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης και της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστός.

Στις 17:00, τέλος, θα ξεκινήσει η παρουσίαση: “Καινοτόμες Δημοτικές Δράσεις για την Εξυπηρέτηση των Πολιτών” με ομιλητές δημάρχους και συμβούλους δήμων που εφάρμοσαν πετυχημένα παραδείγματα.

πηγή: myota.gr