logo


Αγαπητοί συνδημότες,
Αφήνουμε πίσω μας το 2015, μια χρονιά γεμάτη από δυσκολίες για ολόκληρη τη χώρα και την κοινωνία. Κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή και κρύβει την ελπίδα για κάτι καλύτερο.
Αν και οι οιωνοί δεν δείχνουν να είναι καλοί, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συνδημότες και τους κατοίκους του Δήμου μας ότι με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, τα στελέχη της παράταξής μας και εγώ προσωπικά, θα συνεχίσουμε να ασκούμε εποικοδομητική κριτική στο διοικητικό έργο και να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής, με τη νεολαία στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα. Για έναν Δήμο που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας!
Εύχομαι η καινούργια χρονιά ν’ αποτελέσει την απαρχή για μία νέα αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Διονύσου αλλά και ολόκληρης της χώρας και να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα, αλληλεγγύη, ειρήνη και αισιοδοξία.
Στον καθένα και στην κάθε μία ξεχωριστά, εύχομαι καλή δύναμη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ευόδωση στόχων και προσδοκιών, και στους νέους του τόπου μας να μην απογοητευτούν αλλά αντίθετα  με θετική ενέργεια και καλή διάθεση ν’ αγωνιστούν για την πρόοδό τους και την πραγματοποίηση των ονείρων τους.
Καλή Πρωτοχρονιά & Χρόνια Πολλά!

Γιάννης Καλαφατέλης
π. Δήμαρχος Διονύσου
Επικεφαλής Ενωτικής Πρωτοβουλίας