logo


Οι αλατιέρες και τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου, συνολικά 14 τον αριθμό, οι εργαζόμενοι του Δήμου και τα Κλιμάκια Πολιτικής Προστασίας είναι σε απόλυτη ετοιμότητα και σήμερα θα γίνουν δοκιμαστικές διαδρομές, ενόψει της περαιτέρω επιδείνωσης του καιρού που αναμένεται από αύριο.
Το πρωί έγινε σύσκεψη στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας στη Σταμάτα, για την καλύτερη υλοποίηση του σχεδίου εκχιονισμού και αλατοδιανομής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Αν. Μπάσης , ο εντεταλμένος Πολιτικής Προστασίας κ. Π. Τσούκας, οι Πρόεδροι της Δημοτικών Ενοτήτων, Αγ. Στεφάνου κ. Μιχ. Κασαπάκης, Άνοιξης κ. Χαρ. Πιπέρης, Διονύσου κ. Αν. Μπάσης, Δροσιάς κ. Χρ. Ποτίδης, Κρυονερίου κ. Δημ. Χριστόπουλος, Ροδόπολης κ. Μ. Κόκκαλης και Σταμάτας κ. Ευ. Πέππας καθώς και οι εκπρόσωποι των Εθελοντικών Κλιμακίων Πολιτικής Προστασίας, Άνοιξης κ. Χρ. Τσακουμάκης, Διονύσου κ. Δ. Πιτιανούδης, Κρυονερίου κ. Κυρ. Ζηκίδης και Ροδόπολης κ. Γ. Μαγγίνας.

Οι φωτογραφίες είναι από τις τελικές εργασίες προετοιμασίας, που έγιναν σήμερα υπό την εποπτεία του εντεταλμένου Πολιτικής Προστασίας κ. Παναγιώτη Τσούκα, στο Συνεργείο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στη Σταμάτα.

ekxionistiko politikigrafeio

ekxionistiko1 ekxio