logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν στις τρεις Χριστουγεννιάτικες Γιορτές που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, η Δημοτική Ενότητα Δροσιάς και ο Πρόεδρός της κ. Χρήστος Ποτίδης, το διήμερο 26 και 27 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στη Δροσιά.

1η ημέρα 9

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις και ευχήθηκε καλές γιορτές και χρόνια πολλά στους δημότες και ένα 2016 με υγεία, ειρήνη και περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα.
Το εορταστικό διήμερο ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου, με συναυλία με τον κιθαρίστα Παντελή Γαργουλάκη και τη Χρυσώ Σταματουλάκη, που τους συνόδευσαν οι Rocking Cays Band και τραγούδησαν γνωστές ροκ επιτυχίες. Συνεχίστηκε το πρωί της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι, με τη συνδρομή τοπικών φορέων και επιχειρήσεων, που με τον πλούσιο μπουφέ με φαγητά και παραδοσιακά γλυκά, το σιντριβάνι σοκολάτας, τον ξυλοπόδαρο, τον bubble man και το face painting πρόσφερε πολλές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους.

2η ημέρα 4

2η ημέρα 8

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής με κεράσματα, ζεστό κρασί, παραδοσιακά κάλαντα από το Σύλλογο Ποντίων Δροσιάς, και την Julie Massino σε ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο μουσικό πρόγραμμα μαζί με τους I’m sorry band. Ευχάριστη μουσική έκπληξη ήταν και η παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Φυλής που έπαιξε χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Παιδική γιορτή 3

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν: O πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπ. Γιαννουλάτος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Β. Κοκμοτός, Αν. Μπάσης, Β. Ρηγοπούλου και Η. Υφαντής, ο πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ κ. Θ. Στάικος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δ. Κωστάκης, Χρ. Ντούντα, Αγγ. Πέππα και Π. Τσούκας, οι πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων, Αγίου Στεφάνου κ. Μιχ. Κασαπάκης, Άνοιξης κ. Χαρ. Πιπέρης, Διονύσου κ. Αν. Μπάσης και Σταμάτας κ. Ευ. Πέππας, οι τοπικοί σύμβουλοι Δροσιάς κ.κ. Στ. Ουσταμπασίδης, Π. Συμεωνίδης και Μιχ. Τεχλικίδης, η τοπική σύμβουλος Άνοιξης κα Μαρ. Παπάζογλου-Πολίτη και η τοπική σύμβουλος Ροδόπολης κα Δήμητρα Πολύζου.

2η ημέρα 2