logo


Για πρώτη φορά από τότε που το ΚΑΠΗ Σταμάτας ξεκίνησε τη λειτουργία του στο συγκεκριμένο ακίνητο (σ.σ. στον πρώτο όροφο του οποίου βρίσκεται οικία) υπήρξε δίκαιος και αντικειμενικός προσδιορισμός στην κατανάλωση πετρελαίου, ώστε να μην επιβαρύνεται κανείς δυσανάλογα. Αυτό δηλώνει η Διοίκηση του Δήμου σε σχετικό Δελτίο Τύπου, απαντώντας σε πρόσφατη καταγγελία της μείζονος μειοψηφίας για υπερκατανάλωση πετρελαίου, ενώ για περισσότερες διευκρινίσεις παραπέμπει στην προσεχή (σ.σ. αυριανή) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Mε αφορμή δελτίο Τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας σχετικά με δήθεν υπερκατανάλωση πετρελαίου στο ΚΑΠΗ Σταμάτας απαντούμε τα εξής:

To Δ.Σ. της Εστίας, ως όφειλε, πριν γεμίσει εκ νέου τη δεξαμενή πετρελαίου του ΚΑΠΗ Σταμάτας μερίμνησε ώστε να ενημερωθεί, τόσο για την αναλογία συμμετοχής στην κατανάλωση πετρελαίου όσο για και για τις ενδείξεις, σε σχέση με το ακίνητο που θερμαίνεται από τον ίδιο καυστήρα, δεδομένου ότι υπάρχει σύστημα αυτονομίας και ωρομέτρησης για την κατανάλωση.

Αυτό έγινε για πρώτη φορά, παρόλο που το ΚΑΠΗ Σταμάτας λειτουργεί στο συγκεκριμένο χώρο επί πολλά χρόνια, έτσι ώστε να υπάρχει αντικειμενικός και δίκαιος προσδιορισμός της κατανάλωσης.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο χρόνος λειτουργίας του ΚΑΠΗ είναι σε καθημερινή βάση 9.00 έως 13.00 κάθε πρωί και 17.00 έως 20.00 κάθε Πέμπτη απόγευμα αλλά και οι συνολικές δραστηριότητές του είναι αυξημένες σε σχέση με το παρελθόν.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση ή λεπτομέρειες η Διοίκηση του Δήμου είναι στη διάθεσή σας, για να σας τις παράσχει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Καλές Γιορτές.