logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ομάδα Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης (Α.Ο.Α), διοργανώνει στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 1μμ «Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Χάντμπολ» με αθλητές της κατηγορίας ΜΙΝΙ (γεν. ’06-’08), υπό την αιγίδα της ΟΧΕ.

Στο τουρνουά θα μετέχουν εκτός από τον Α.Ο Άνοιξης, οι παρακάτω ομάδες: ΑΠΕΣ Καπανδριτίου, ΕΣΝ Βριλησσίων, Φοίβος Ολ. Χωριού , ΔΑΣ Ζεφυρίου, Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων, ΓΑΣ Καματερού και Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας.

Η διάρκεια του τουρνουά είναι 5 ώρες και το πρόγραμμα των αγώνων θα περιλαμβάνει 2 ομίλους των 4 ομάδων με αγώνες όλοι προς όλους και τελική τετράδα για την ανάδειξη του κυπελλούχου στον τελικό.
Η κοινωνική διάσταση του αθλητισμού είναι αδιαμφισβήτητη και η προσφορά του ερασιτεχνικού σωματειακού αθλητισμού στην κοινωνία μας είναι ανεκτίμητη. Ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, η Ομοσπονδία Χάντμπολ αλλά και όλα τα σωματεία που συμμετέχουν συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ως συμβολικό, προαιρετικό «εισιτήριο», τα οποία θα διατεθούν στην Κουζίνα της Ενορίας Ροδόπολης του Δήμου Διονύσου και στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στείλουμε ένα διαφορετικό μήνυμα, αυτό της «άλλης», διαφορετικής πλευράς του αθλητισμού και συγκεκριμένα του χάντμπολ, που με τα μέσα που διαθέτει, βοηθάει το συνάνθρωπο και στηρίζει αυτούς που έχουν σήμερα ανάγκη. Σε αυτό τον αγώνα σε θέλουμε μαζί μας.
Με εκτίμηση,

Οργανωτική Επιτροπή
Α.Ο. Ανοιξης Χάντμπολ

αφισα