logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την τακτική διανομή του Δεκεμβρίου που πραγματοποιήθηκε με χορηγίες στις 11 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και η χριστουγεννιάτικη διανομή στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όλοι οι ωφελούμενοι ανάλογα με την κατηγορία και με τα άτομα ανά οικογένεια, παρέλαβαν είδη για το γιορτινό τραπέζι όπως κρέας χορινό, πατάτες, μαρούλια, κρεμμύδια, μήλα, καθώς και κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κρασί, χυμούς, γιαούρτια, κρουασάν, μπάρες δημητριακών, φρυγανιές, σοκολάτες, βασιλόπιτες. Όλα τα ανήλικα παιδιά των δικαιούχων οικογενειών παρέλαβαν το χριστουγεννιάτικο προσωπικό τους δώρο.

003-2

O Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, σε σχετική του δήλωση σημείωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για μία ακόμη φορά, όλες τις επιχειρήσεις και τους πολίτες που στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, αναδεικνύοντάς το σαν μια από τις πιο σημαντικές δομές κοινωνικής αλληλεγγύης. Θέλω να διαβεβαιώσω τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου ότι ο Δήμος θα είναι πάντα στο πλευρό τους. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

002-2

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει τους δημότες ότι οι αιτήσεις για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο γίνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με εύκολες και σύντομες διαδικασίες. Τα στοιχεία των ωφελούμενων είναι αυστηρώς προσωπικά δεδομένα και δεν δημοσιοποιούνται. Διεύθυνση: Κανάρη 3, Άνοιξη. Τηλ. επικοινωνίας 213 2139815 & 210 8143384.