logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τους 305 μαθητές των σχολείων του Δήμου που πέτυχαν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας επιβράβευσε ο Δήμος Διονύσου σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου, στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου. Παρουσία διευθυντών των λυκείων, καθηγητών, των γονέων, των συγγενών αλλά και των φίλων των μαθητών ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης απένειμε τους τιμητικούς επαίνους στους επιτυχόντες μαθητές, με τις θερμές ευχές του για μία επιτυχημένη ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

03-2

«Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε εσάς, τους μαθητές του Δήμου μας που πετύχατε την εισαγωγή σας σ’ ένα από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Σε ένδειξη αναγνώρισης της επίπονης προσπάθειάς σας και της προσήλωσής σας στο στόχο, σας  απονέμουμε τον τιμητικό αυτό έπαινο και σας διαβεβαιώνουμε ότι μας κάνατε υπερήφανους όλους. Εύχομαι να έχετε πάντα τη δύναμη, την τόλμη και την αποφασιστικότητα να ανοίγετε νέους ορίζοντες. Να αγωνίζεστε πάντα για όσα βαθιά πιστεύετε, φτιάχνοντας για τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας ένα πλέγμα αρχών που θα έχει ως κέντρο τις ανθρώπινες ανάγκες και θα προάγει θεμελιώδεις και πανανθρώπινες αξίες.
Όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ όλους αυτούς που σας βοήθησαν και μόχθησαν ώστε να σας δοθεί η ευκαιρία στο όνειρο, δηλαδή τους γονείς σας και τους δασκάλους σας.
Αυτούς που έκαναν νόημα της δικής τους ζωής την πρόοδο και την ευημερία της δικής σας ζωής, και που σήμερα καμαρώνουν έχοντας εκπληρώσει το ύψιστο καθήκον τους προς εσάς και την κοινωνία. Θερμά συγχαρητήρια και σας εύχομαι να εκπληρώσετε τα όνειρά σας και τα μελλοντικά σας σχέδια» υπογράμμισε ο κ. Ζαμάνης κατά την απονομή των τιμητικών επαίνων.

Οι μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας είναι από: 1ο Λύκειο Αγίου Στεφάνου, Λύκειο Άνοιξης, Λύκειο Διονύσου, Επαγγελματικό Λύκειο Διονύσου, Λύκειο Δροσιάς, Λύκειο Κρυονερίου, Α΄ Λύκειο Αρσακείου, Β΄ Λύκειο Αρσακείου και Λύκειο «Ώθηση».

07

Ο πρώτος επιτυχών κάθε Λυκείου έλαβε μαζί με τον τιμητικό έπαινο και ένα tablet ενώ o 2ος και 3ος κάθε Λυκείου από ένα Power Bank. Στην έναρξη της εκδήλωσης τραγούδησε η Παιδική Χορωδία του Δήμου Διονύσου, υπό τη μουσική διεύθυνση του κ. Στέφανου Καρδιόλακα που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους και απέσπασε θερμά χειροκροτήματα.

11-2

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Βασίλης Κοκμοτός και οι διευθυντές των Λυκείων, ενώ παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέλλα Μαγγίνα και Η. Υφαντής, ο Πρόεδρος του ΟΝΑΠ «ο Θέσπις» κ. Βασίλης Δαρδαμάνης, ο Πρόεδρος της Εστίας κ. Θεόδωρος Στάικος, ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κ. Γιάννης Καλαφατέλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Κωστάκης, Σούλα Ντούντα, Αγγελική Πέππα, Δημήτρης Ράικος και Γιάννης Τσουδερός, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων, Κρυονερίου κ. Δημήτρης Χριστόπουλος και Αγίου Στεφάνου κ. Μιχάλης Κασαπάκης, η Τοπική Σύμβουλος Άνοιξης κα Μαρένα Πολίτη – Παπάζογλου καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων.

14