logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Άνοιξης, το απόγευμα της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Άνοιξη. Η γιορτή αποτέλεσε την έναρξη σειράς εορταστικών εκδηλώσεων, με έμφαση στα παιδιά, που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Διονύσου για τα Χριστούγεννα.

031

Ο Δήμαρχος κ. Δ. Ζαμάνης παρέστη στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους, μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και νάναι καλύτερη η επόμενη χρονιά, ενώ οι μαθητές του Γυμνασίου της Άνοιξης τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

012

Ο εντεταλμένος Σύμβουλος Άνοιξης κ. Δημήτρης Κωστάκης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του εθελοντισμού, απένειμε εκ μέρους της Δ.Ε. Άνοιξης τιμητική πλακέτα στον επικεφαλής του κλιμακίου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Άνοιξης κ. Σάββα Τσακουμάκη, επιβραβεύοντας στο πρόσωπό του τις προσπάθειες όλων των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας.

Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι με φαγητό, παραδοσιακά γλυκά και «μαλλί της γριάς», μουσική, κλόουν, ανιματέρ, ταχυδακτυλουργικά, μπαλόνια, face painting και πολλούς αγαπημένους ήρωες cartoon, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και έδωσε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά που συμμετείχαν να χαρούν και να διασκεδάσουν, ενώ στο τέλος της γιορτής ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό.

05-2

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ευ. Λυρούδιας, Β. Κοκμοτός και Η. Υφαντής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αγγ. Πέππα και Κ. Αυγέρη, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων κ.κ. Χ. Πιπέρης Άνοιξης, Αν. Μπάσης Διονύσου, Δ. Χριστόπουλος Κρυονερίου και Μ. Κόκκαλης Ροδόπολης, η Τοπική Σύμβουλος Άνοιξης κα Μαρ. Πολίτη – Παπάζογλου και πολύς κόσμος.