logo


Μετά και την έγκριση 10 θέσεων για γυμναστές από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο ΘΕΣΠΙΣ στο πλαίσιο της υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προκηρύσσει την πρόσληψη δέκα (10) Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με σύμβαση ορισμένου χρόνου από 5/1/2016 έως 5/9/2016.

Πρόκειται, πιο συγκεκριμένα, για την πρόσληψη 10 πτυχιούχων καθηγητών Φυσικής Αγωγής με τις παρακάτω ειδικότητες:

δύο (2) Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, τρεις (3) Κλασικού Αθλητισμού, ένας (1)Υπαίθριων δραστηριοτήτων ανοικτού χώρου, ένας (1) Βαρών, ένας (1) Πάλης και Αυτοάμυνας, ένας (1) Ειδικής φυσικής Αγωγής, ένας (1)Ρυθμικής γυμναστικής. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν και δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από την δημοσίευση της προκήρυξης στον Ημερήσιο Τύπο, ήτοι 8/12/2015 έως και 21/12/2015. Το ποσόν της αμοιβής τους για την 8μηνη σύμβαση ανέρχεται στις 15.000 ευρώ και καταβάλλεται αό τη ΓΓΑ.

To παραπάνω θέμα συζητήθηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΘΕΣΠΙ την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, με την πρώην Πρόεδρο του Οργανισμού Α. Στασινοπούλου να ζητεί διαφοροποίηση των ειδικοτήτων, μια που στο Γυμναστήριο υπαίθριες δραστηριότητες- για παράδειγμα- δεν γίνονται, και τον Γ. Κομνηνάκη από τη Νέα Πνοή για το Διόνυσο να υποστηρίζει πως οι συγκεκριμένες προσλήψεις δεν γίνονται να εξυπηρετηθούν πραγματικές ανάγκες, αλλά για να καλυφθούν υποχρεώσεις της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Και οι δύο τελικώς καταψήφισαν την εισήγηση του Προέδρου Β. Δαρδαμάνη.

Leave a Reply

*

captcha *