logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Παιδικών Χορωδιών, «Ένα τραγούδι για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου», που διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου και ο Ο.Ν.Α.Π. «Θέσπις», το βράδυ της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η χορωδία της Κιβωτού του Κόσμου, η χορωδία των εκπαιδευτηρίων Εκπαιδευτική Αναγέννηση και η παιδική χορωδία του Δήμου Διονύσου.

px 01

Την εκδήλωση προλόγισε, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Διονύση Ζαμάνη, ο Πρόεδρος της ΔΕ Κρυονερίου κ. Δημήτρης Χριστόπουλος και συντόνισε η κα Γωγώ Καλάκου.

Οι μικροί χορωδοί ερμήνευσαν δημοφιλή αλλά και λιγότερο γνωστά τραγούδια και οι φωνές τους πλημμύρισαν με μελωδία και φρεσκάδα την κατάμεστη αίθουσα, αποσπώντας συνεχή και ενθουσιώδη χειροκροτήματα επιβράβευσης από τους παρευρισκόμενους.

Για το έργο και τους σκοπούς της Κιβωτού του Κόσμου μίλησε ο κ. Γ. Καλοδίκης ενώ στο πιάνο συνόδευσε τη χορωδία της Κιβωτού η κα Ε. Κασσάροβα.

px 04

Την παιδική χορωδία της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης διηύθυνε ο μαέστρος κ. Στ. Καρδιόλακας και συνόδευσε στο πιάνο ο κ. Δ. Κλειδάς ενώ την παιδική χορωδία του Δήμου Διονύσου διηύθυνε επίσης ο κ. Στ. Καρδιόλακας και συνόδευσε η πιανίστα κα Λίλα Καρπαθάκη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και η Τοπική Σύμβουλος Κρυονερίου κα Βίκυ Κάουλα.

Leave a Reply

*

captcha *