logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησε, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Βασικές Δεξιότητες Η/Υ με Πιστοποίηση”, που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, αξιοποιώντας τον ΛΑΕΚ. Η επιλογή του αντικειμένου έγινε σε συνεργασία με τους εργαζομένους στο πλαίσιο σχετικής διαβούλευσης.

Ο Δήμος Διονύσου καταβάλλει στον Λογαριασμό για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση (ΛΑΕΚ) του ΟΑΕΔ εργοδοτική εισφορά ύψους 0,24% επί των ετήσιων ακαθάριστων αποδοχών των εργαζομένων του.

Από αυτή την υποχρεωτική εισφορά είναι δυνατή η είσπραξη του 70% του ποσού που έχει καταβληθεί στο εκάστοτε προηγούμενο και τρέχον έτος, με αποκλειστικό σκοπό την εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού.

Στο πρόγραμμα που διοργανώθηκε συμμετέχουν 13 εργαζόμενοι του Δήμου Διονύσου, στους οποίους παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις του ECDL χωρίς επιβάρυνση. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, είναι συνολικής διάρκειας 36 ωρών και θα ολοκληρωθεί την επόμενη Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

01-2

02

Leave a Reply

*

captcha *