logo


Στις 8 το βράδυ της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συβουλίου, με Ημερήσια Διάταξη η οποία ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέχρι τη σωστή ανάρτησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου. Ανάμεσα στα 10 θέματα που θα συζητηθούν περιλαμβάνονται επτά από την αναβληθείσα συνεδρίαση της 24ης Νοεμβρίου, καθώς και τρία ακόμη, που αφορούν σε αναμόρφωση του Προϋπολογισμού 2015 του ΘΕΣΠΙ, καθώς και στην έγκριση του Προϋπολογισμού της ΕΣΤΙΑΣ και του ΘΕΣΠΙ, ύψους 1.752.600.95 και 741.887,26 αντιστοίχως.

Ανάμεσα στα θέματα περιλαμβάνονται και τρία που αφορούν σε έργα αποχέτευσης στο Δήμο: Πρόκειται για την ολοκλήρωση της μελέτης του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων σε Αγ. Παρασκευή- Φασίδερι- Άγ. Άγγελοι στην Άνοιξη, στην παράταση προθεσμίας εκτέλεσης των έργων στην ίδια Δημοτική Κοινότητα, που καθυστέρησαν λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων, αλλά και στη συμπληρωματική μελέτη για αποχέτευση στον Άγ. Στέφανο, στη Ραπεντώσα και στο Πευκόφυτο.

Αναλυτικά η Ημερήσια διάταξη της δεύτερης συνεδρίασης έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση και Παραλαβή Τοπογραφικής Μελέτης της σύμβασης: «ΜΕΛΕΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ∆ΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΦΑΣΙ∆ΕΡΙ-ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ∆.Κ. ΑΝΟΙΞΗΣ». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΡΟΥ∆ΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ∆ΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΝΟΙΞΗΣ». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΡΟΥ∆ΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

ΘΕΜΑ 3ο: α)Έγκριση του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. & 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών.

β) Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών κατά εκατόν είκοσι (120) ημερολογιακές ημέρες, του έργου: «Οδοποιία διαφόρων δημοτικών οδών 2013». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΡΟΥ∆ΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

ΘΕΜΑ 4ο: «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2015 ∆ήμου ∆ιονύσου». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΡΟΥ∆ΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

ΘΕΜΑ 5ο: 6η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού ο.ε.2015. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ.

ΘΕΜΑ 6ο: Επέκταση της σύμβασης μίσθωσης τουΔημαρχείου σε χώρους που δεν περιλαμβάνονται στη μίσθωση. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ- ΣΟΦΙΑ.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής των κάτωθι έργων του πρώην ∆. Αγ. Στεφάνου:

α). «Συντήρηση Β’ ∆ημοτικού Σχολείου (χρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων) διαμόρφωση αύλειου χώρου»

β). «Συντήρηση σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου (χρωματισμοί εσωτερικών χώρων) και διαμόρφωση – αύλειων χώρων»

γ). «Συντήρηση Νηπιαγωγείων Α,Β,Γ (Χρωματισμοί και διαμόρφωση αύλειου χώρου)»

δ). «Συντήρηση – χρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και κιγκλιδωμάτων και διαμόρφωση αύλειου χώρου Α’ ∆ημοτικού Σχολείου»

ε). «Συντήρηση Γηπέδου (Αποδυτήρια και λοιποί χώροι)»

στ). «Συντήρηση Κλειστού Γυμναστηρίου». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΡΟΥ∆ΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση της αριθ. 97/10-11-2015 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. Ο.Ν.Α.Π. ‘Ο ΘΕΣΠΙΣ’ με θέμα «Γ’ Αναμόρφωση προϋπολογισμού ο.ε. 2015». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση της αριθ. 93/8-10-2015 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. Οργανισμός Νεολαίας Αθλησης και Πολιτισμού ∆ήμου ∆ιονύσου Ο ΘΕΣΠΙΣ με τίτλο «Eγκριση προϋπολογισμού 2016 του. Ο.Ν.Α.Π Ο ΘΕΣΠΙΣ». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση της αριθ. 96/13-11-2015 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ με θέμα «Επανέγκριση προϋπολογισμού του Ν.Π ∆.∆ ΚΟΙ.ΠΑ.Π Η ΕΣΤΙΑ ο.ε. 2016 κατόπιν της Γνώμης του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ». ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

Leave a Reply

*

captcha *