logo


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Καρκαβίτσα και Δημοκρατίας, όπου και κατά τις 8.30 μ.μ. ανετράπη επιβατικό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να εγλωβισθεί η οδηγός του. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ο εντεταλμένος για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Π. Τσούκας, έξι οχήματα από τα κλιμάκια Αγ. Στεφάνου και Ροδόπολης, της Εκάλης, καθώς και της Πυροσβεστικής, με 20 άνδρες, αλλά και ασθενοφόρο. Το όχημα σταθεροποιήθηκε και η οδηγός, αφού απεγκλωβίσθηκε, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.

Σχετική είναι και η ανάρτηση από το κλιμάκιο εθελοντών Αγ. Στεφάνου:

Σε τροχαίο ατύχημα μετέβη απόψε όχημα του κλιμακίου με πενταμελές πλήρωμα στην συμβολή των οδών Καρκαβίτσα και Δημοκρατίας στον Διόνυσο. Σε άψογη συνεργασία το πλήρωμά μας μαζί με εθελοντές της Εκάλης και της Ροδόπολης κατάφεραν να σταθεροποιήσουν το όχημα και έπειτα να προβούν μαζί με τα πληρώματα της Π.Υ στον απεγκλωβισμό της οδηγού που παρελήφθη απο ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Μόνο περήφανοι μπορούμε να νιώθουμε για την αίσια έκβαση της απαιτητικής διάσωσης αλλα και για την άψογη συνεργασία όλων των εθελοντών και των πυροσβεστών.

Το παραπάνω ήταν το δεύτερο περιστατικό που σημειώθηκε χθες στη Δ.Κ. Διονύσου, μια που, όπως ενημέρωσε την Οδό Διονύσου ο Πρόεδρος Τ. Μπάσης, το πρωί της Παρασκευής φωτιά, λόγω βραχυκυκλώματος, εκδηλώθηκε σε οικία της περιοχής, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει μεγάλες ζημιές.

Leave a Reply

*

captcha *