logo


Την προσεχή Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τελικώς η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που την περασμένη Τρίτη 24 Νοεμβρίου είχε αναβληθεί λόγω έλλειψης απαρτίας, μετά και από τη ματαίωσή της στις 17 Νοεμβρίου, μια που συνέπιπτε με την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Το παράδοξο όμως είναι πως αν και η Ημερήσια Διάταξη της περασμένης Τρίτης περιελάμβανε 13 θέματα, η σημερινή ανακοίνωση αναγράφει μόνον 6- αυτά ακριβώς που θα συζητούνταν αν η συνεδρίαση είχε πραγματοποιηθεί 15 ημέρες νωρίτερα, στις 17 Νοεμβρίου. Επιπλέον, η πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. Σπ. Γιαννουλάτου  («…να προσέλθετε στην τακτική δημόσια συνεδρίαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ∆ημοτικού Καταστήματος στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο της ∆ημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου (Ευαγγέλου Πεντζερίδου 03) την 1η του μηνός ∆εκεμβρίου 2015, ημέρα ..Τρίτη.. και ώρα ..17:00.. για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως αυτά περιλαμβάνονται στην ματαιωθείσα λόγω έλλειψης απαρτίας της 24ης /2015 συνεδρίασης) αναφέρεται μόνον στη συνεδρίαση της 17ης Νοεμβρίου, σαν να μην παρενεβλήθη κι άλλη μια ουδέποτε γενόμενη συνεδρίαση, αυτή της 24ης Νοεμβρίου. 

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης για την παροχή χρηματικής επιχορήγησης στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονα της ∆ημ. Ενότητας Κρυονερίου του ∆ήμου ∆ιονύσου. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

ΘΕΜΑ 2ο: Άδεια τοποθέτησης 5 λάβαρων για δημοσιοποίηση εκδήλωσης του Γυμνασίου – Λυκείου “ΩΘΗΣΗ” με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του Οργανισμού “ΕΛΠΙ∆Α Σύλλογος των Φίλων Παιδιών με Καρκίνο”. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Αναγκαιότητας συνδιοργάνωσης και συμμετοχής του ∆ήμου ∆ιονύσου στην εκστρατεία ECOMOBILITY & FREE MOBILITY 2015–2016 με τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ‘’ECOCITY’’ ”. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ.

ΘΕΜΑ 4ο: Συζήτηση επί αιτημάτων εργαζομένων Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα 2/2015.( Αρ.Πρωτ. 31962/13-11-15).

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2016. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΡΟΥ∆ΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

ΘΕΜΑ 6ο: Κατανομή πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ∆ήμου ∆ιονύσου για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

Leave a Reply

*

captcha *