logo


Δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις του ΔημοτικούΣυμβουλίου θα πραγματοποιηθούν τελικά την προσεχή Τρίτη 1 Δεκεμβρίου- από τις οποίες πάντως στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μέχρι στιγμής εμφανίζεται μόνον η πρώτη για τις 5 το απόγευμα με 6 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Εντούτοις οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν στα χέρια τους από σήμερα (27/12) το μεσημέρι (3.30) και δεύτερη πρόσκληση για συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, Τρίτη 1/12 στις 8 το βράδυ, με 10 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπ. Γιαννουλάτος δήλωσε στην Οδό Διονύσου πως για τη ρύθμιση αυτή, που οφείλεται στις δυο απανωτές ματαιώσεις/αναβολές της συνεδρίασης- στις 17 και στις 24 Νοεμβρίου- ζητήθηκε η άποψη και του νομικού συμβούλου του Δήμου.

Για τη δεύτερη συνεδρίαση, που- όπως αναφέρθηκε παραπάνω θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ- η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει 10 θέματα: Επτά που επρόκειτο να συζητηθούν στις 24 Νοεμβρίου και επιπλέον τρία, ανάμεσά τους και την έγκριση Προϋπολογισμού του ΘΕΣΠΙ για το 2016.

Leave a Reply

*

captcha *