logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς και η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η τόσο σημαντική λόγω της συζήτησης του Τεχνικού Προγράμματος για το 2016, αναβλήθηκε ελλείψει απαρτίας, καθώς εννέα από τους Δημοτικούς Σύμβουλους της παράταξης του Δημάρχου Διονύσου Διονύση Ζαμάνη δε μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν, εξαναγκάζοντας τόσο τη «Νέα Πνοή για το Διόνυσο», όσο και τις υπόλοιπες παρατάξεις της μειοψηφίας να αποχωρήσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το σημαντικότερο θέμα ενός Δήμου μετά τον Προϋπολογισμό, το Τεχνικό Πρόγραμμα, απαξιώθηκε από την παράταξη του Δημάρχου, που το αντιμετώπισε και αυτό ως μια τυπική, διεκπεραιωτική διαδικασία.

Οι ευθύνες του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη  και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρου Γιαννουλάτου είναι τεράστιες.

Επιτέλους κύριοι! Κάντε κάτι! Τα φαινόμενα εκφυλισμού και απαξίωσης των θεσμών πολλαπλασιάζονται. Τα Τοπικά Συμβούλια έχουν καταλήξει να είναι διακοσμητικά, τα Νομικά Πρόσωπα (Σχολικές Επιτροπές, ΟΝΑΠ ΘΕΣΠΙΣ κ.λπ.) λειτουργούν «μονοπρόσωπα-προεδρικά», υπό την σκιά καταγγελιών που έχουν προκαλέσει την επέμβαση της δικαιοσύνης, θεσμικά όργανα, όπως η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, υπολειτουργούν, οι δημοτικοί σας σύμβουλοι δείχνουν να έχουν πλήρη άγνοια των ευθυνών του ρόλου τους.

Δικαιολογημένοι; Αδικαιολόγητοι; Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με τους μακροχρόνια … απόντες. Οι κυρίες και οι κύριοι αυτοί θα πρέπει να αποφασίσουν. Ή να εμφανίζονται στα δημοτικά συμβούλια ή να παραχωρήσουν τη θέση τους στους επόμενους. Είναι υποχρεωμένοι να τιμήσουν την ψήφο του δημότη που τους εμπιστεύτηκε!

Ο Δήμος χρειάζεται διοίκηση, οι δημότες βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με όλο και περισσότερα προβλήματα, ο τόπος μας αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση! Μη γίνεστε τροχοπέδη στην ανάπτυξη της πόλης μας, πάρτε σοβαρά το ρόλο σας, δεν μπορεί όλα να γίνονται για την έξωθεν καλή μαρτυρία, ο Διόνυσος θέλει να πάει μπροστά!

Leave a Reply

*

captcha *