logo


Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η 15η τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Άνοιξη με 11 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Σοβαρότερο όλων η απόφαση σχετικά με το διασωθέν από τη φωτιά του περασμένου Απριλίου αρχείο της Σχολικής Επιτροπής. Σύμφωνα με την εισήγηση αλλά και τα τηρηθέντα πρακτικά, τριμελής ομάδα (σ.σ. αποτελούμενη από τους Κ. Ιακωβίδου, Δ. Βάτσο και Γ. Λακαφώση) εκ μέρους της Επιτροπής είχε αναλάβει την ανάκτηση και καταγραφή του αρχείου. Αποτέλεσμα της εργασίας τους ήταν η καταγραφή 66 στοιχείων και 4 χαρτοκιβωτίων με ημικατεστραμμένο υλικό, το οποίο παραδόθηκε στην Πρόεδρο Ξ. Νταγκαλή. Αντικείμενο της προσεχούς συνεδρίασης της Επιτροπής θα είναι η περαιτέρω αξιολόγηση και τυχόν αξιοποίηση αυτών των διασωθέντων στοιχείων:

ΘΕΜΑ 1 Ενημέρωση σχετικά με τα τρέχοντα θέματα της Σχολικής Επιτροπής α) Τακτοποίηση οφειλών σε Konica και Fms
β) Λειτουργία σχολικών κυλικείων.

ΘΕΜΑ 2 Λήψη απόφασης σχετικά με το ποια στοιχεία θα αποτελέσουν αντικείμενο περαιτέρω ελέγχου προκειμένου να εντοπιστεί το υλικό που θα αποτελέσει αντικείμενο ή τυχόν αντικείμενο οικονομικού ελέγχου τουλάχιστον, του καταγεγραμμένου υλικού από το διασωθέν αρχείο της Σχολικής Επιτροπής, το οποίο παραδόθηκε στην Πρόεδρο, με το με αρ. πρωτ. 719/2015 πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής από την τριμελή ομάδα εργασίας που συγκροτήθηκε με την 29/2015 απόφαση ΣΕ.

ΘΕΜΑ 3 Λήψη απόφασης για την προμήθεια πλακιδίων, κόλλας επικόλλησης αυτών και αρμόστοκου, για τοποθέτησή τους σε τοίχους συνολικού εμβαδού 12 τετραγωνικών μέτρων του κυλικείου ΓΕΛ – Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου και έγκριση σχετικής δαπάνης μέχρι του ποσού των 200,00 ευρώ συμ/νου ΦΠΑ καθώς και τοποθέτηση αυτών από πλακά και έγκριση σχετικής δαπάνης μέχρι του ποσού των 250,00 ευρώ συμ/νου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 4 Αποδοχή τής με αρ. πρωτ. 694/2915 παραίτησης της κας Μήλα Λαμπρινής από τακτικό μέλος τής υπό συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου Λειτουργίας Κυλικείου.

ΘΕΜΑ 5 Ορισμός νέου τακτικού μέλους προς αντικατάσταση της παραιτηθείσας κας Μήλα Λαμπρινής από την Επιτροπή Ελέγχου Λειτουργίας Κυλικείου και ορισμός των δύο αναπληρωματικών μελών της ΣΕ που θα συμμετέχουν στην ως άνω Επιτροπή.

ΘΕΜΑ 6 Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής παραλαβής προμηθειών 2015 και ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών αυτής.

ΘΕΜΑ 7 Λήψη απόφασης για την ανανέωση της συνδρομής της Σχολικής Επιτροπής στην ΕΠΑΦΟΣ για ένα έτος και έγκριση σχετικής δαπάνης 602,70 ευρώ συμ/νου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 8 Λήψη απόφασης για έγκριση πληρωμής δαπάνης ποσού 99,45 ευρώ συμ/νου ΦΠΑ που αφορά στην αγορά εξαρτημάτων για το Γυμνάσιο- Λύκειο Αγίου Στεφάνου (Τιμ.4408)

ΘΕΜΑ 9 Λήψη απόφασης για θετική εισήγηση επί της παραχώρησης της αίθουσας αμφιθεάτρου Λυκείου στον περιβαλλοντικό σύλλογο Ευξείνου Πόντου «Η Ανατολή» ως αιτείται στην επισυναπτόμενη αίτησή του με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην επισυναπτόμενη της παρούσας πρόσκλησης εισήγηση Προέδρου.

ΘΕΜΑ 10 Λήψη απόφασης για θετική εισήγηση επί της παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου Αγίου Στεφάνου στην εφημερίδα Βόρεια Προάστια ως αιτείται στην επισυναπτόμενη αίτησή της με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην επισυναπτόμενη της παρούσας πρόσκλησης εισήγηση Προέδρου.

ΘΕΜΑ 11 Λήψη απόφασης για θετική εισήγηση επί της παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου Αγ. Στεφάνου στη σχολική ομάδα βόλλεϋ κοριτσιών προκειμένου να προπονείται εν όψει του σχολικού πρωταθλήματος 2015 – 16, σε ώρες εκτός ωραρίου ως αιτείται στην επισυναπτόμενη αίτησή της η Διευθύντρια του ΓΕΛ Αγίου Στεφάνου με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην επισυναπτόμενη της παρούσας πρόσκλησης εισήγηση Προέδρου.

Leave a Reply

*

captcha *