logo


Στις 10 το πρωί της Τρίτης 24/11 θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με 5 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Από αυτά, η δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου αφορά σε αγροτεμάχιο που δεν εμπίπτει στη δασική νομοθεσία, επιφάνειας τουλάχιστον 5 στρεμμάτων και εύκολα προσβάσιμο από κεντρική οδό, όπου θα τοποθετηθεί και θα λειτουργήσει ο κλαδοφάγος. Σήμερα το μηχάνημα είναι εγκατεστημένο σε χώρο γεώτρησης στη Ραπεντώσα της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, όπου ο χώρος κρίνεται ανεπαρκής. Ενώ σε 15.000 περίπου εκτιμάται ο προϋπολογισμός για τις εργασίες διαμόρφωσης στο Δημοτικό Κατάστημα Δροσιάς, ώστε να στεγασθεί και να λειτουργήσει η νεοϊδρυθείσα Πολεοδομία. Η μελέτη διαμόρφωσης έχει γίνει από την Τεχνική Υπηρεσία και η εκτέλεση των εργασιών προτείνεται να γίνει με απ’ ευθείας ανάθεση.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως τη συγκεκριμένη ημέρα, εκτός από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής το πρωί, θα πραγματοποιηθούν ακόμη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και του Τοπικού Συμβουλίου της Σταμάτας, και οι δύο στις 6 το βράδυ.

Η Ημερήσια Διάταξη αναλυτικά:

∆/ΝΣΗ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: ∆έσμευση και διάθεση πίστωσης σε βάρος του προϋπολογισμού ο.ε 2015 για την δημοσίευση αποφάσεων του ∆ημοτικού Συμβουλίου (άρθρο 79 παρ. 4 Ν. 3463/2006 ∆ΚΚ)

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: Καθορισμός όρων δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου.

ΘΕΜΑ 3ο: Εκδίκαση της υπ’ αριθ. πρωτ. 32709/19-11-2015 ένστασης της εταιρείας AG ADVENT ΑΕ κατά των όρων διακήρυξης του διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών Συμβούλου για τη»Βελτίωση ∆ιοικητικής Ικανότητας ∆. ∆ιονύσου ISO 9001:2015 – ΕΛΟΤ 1429:2008″.

∆/ΝΣΗ ΠΟΛΕΟ∆ΟΜΙΑΣ

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση Μελέτης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για την ανάθεση «Εργασίες διαμόρφωσης χώρων στο ∆. Κατ/μα ∆ροσιάς για την λειτουργία της Πολεοδομίας».

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την Εγγραφή του ∆ήμου, ως μέλος σε ηλεκτρονικό περιοδικό “Μετάλογος” για την επιστημονική κατάρτιση και επιμόρφωση του προσωπικού του τμήματος της Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης.

Leave a Reply

*

captcha *