logo


Αύριο Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 στις 10.00 και 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) αντιστοίχως. Το Σ.Τ.Ο. θα έχει ως αντικείμενο τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2015 και την προετοιμασία της χειμερινής περιόδου 2015 – 2016 και θα συνεδριάσει στην αίθουσα συσκέψεων της Δ.Κ. Σταμάτας, επί της οδού Μαραθώνος 10.

Εντωμεταξύ, την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εθελοντών Ροδόπολης, εθελ. δασοπυρ/της Β. Μάμαλης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ι. Καπάκη, προκειμένου να τον ενημερώσει για διάφορα ζητήματα που απασχολούν κυρίως το Σωματείο, αλλά και άλλες εθελοντικές οργανώσεις πανελλαδικά.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στην ημίωρη συζήτηση ήταν: η ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και πιστοποίησης των εθελοντών πολιτικής προστασίας, μέσω της Σχολής Πολιτικής Προστασίας, σε ό,τι αφορά την επέμβαση σε συμβάντα αστικής φύσεως, καθώς επίσης και η προώθηση της απαλλαγής των εθελοντικών πυροσβεστικών οχημάτων από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και κοινές πρωτοβουλίες προς επίλυση και διευθέτηση των ανωτέρω ζητημάτων.

Leave a Reply

*

captcha *