logo


Σχολικές Επιτροπές

Συνεδριάζουν σήμερα Πέμπτη 5 Νοεμβρίου εκτάκτως και κατεπειγόντως, η μία μετά την άλλη, οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα στις 6 το βράδυ συνεδριάζει η Σχ. Επιτροπή Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης με δυο θέματα στην Ημερήσια Διάταξη:

ΘΕΜΑ 1 Λήψη απόφασης για τον ορισμό του κου Παραδείση Αλέξανδρου ως υπεύθυνου τεχνικού ασφαλείας για ένα έτος του εργοδότη, δηλαδή της Σχολικής Επιτροπής σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου και την έγκριση σχετικής δαπάνης ποσού 595,00 ευρώ συμ/νου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 2 Λήψη απόφασης για θετική εισήγηση επί της παραχώρησης του κλειστού Γυμναστηρίου Αγίου Στεφάνου στον αθλητικό σύλλογο «Παγκρατεύς» ως αιτείται στην επισυναπτόμενη αίτησή του με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην επισυναπτόμενη της παρούσας πρόσκλησης εισήγηση Προέδρου.

Σύμφωνα με την εισήγηση της προέδρου Ξ. Νταγκαλή, βάσει της σχετικής νομοθεσίας η πρόσληψη τεχνικού ασφαλείας πρέπει να συνοδεύει την πρόσληψη των καθαριστριών στα σχολεία της πόλης, δεν διευκρινίζεται εντούτοις αν για τη συγκεκριμένη θέση υπήρξε διαγωνισμός με προσφορές και πόσες, πέραν αυτής του προτεινόμενου αναδόχου. Όσο για το Σύλλογο Παγκρατεύς, η σελίδα του στο διαδίκτυο αναφέρει πως λειτουργεί από το 2007, έχει έδρα τη Γλυφάδα, προπονείται κανονικά στο εκεί Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και αντικείμενο έχει τις πολεμικές τέχνες, και ειδικότερα το kick-boxing, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του αθλήματος (ΠΟΚ).

Μία ώρα αργότερα, στις 7 το βράδυ θα συνεδριάσει η Σχ. Επιτροπή Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης με μοναδικό θέμα το Άνοιγμα οικονομικών προσφορών που αφορούν στη συντήρηση καυστήρων των Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Για το θέμα, υπενθυμίζουμε, ο Στ. Μιχιώτης που προσφάτως παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής, με ανοιχτή επιστολή του προς το Δήμαρχο Διονύσου έχει καταγγείλει το σχετικό διαγωνισμό ως διάτρητο, μια που, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη, οι προσφορές δεν ήταν κλειστές αλλά μπορούσαν να κατατεθούν είτε δια χειρός είτε με mail είτε και με fax.

Leave a Reply

*

captcha *