logo


Στις 5 το απόγευμα σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου συνεδριάζει η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με 10 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη:

ΘΕΜΑ 1 Ενημέρωση σχετικά με τα τρέχοντα θέματα της Σχολικής Επιτροπής:

α) Υποχρέωση υποβολής δήλωσης περιουσιακών στοιχείων όλων των μελών του Δ.Σ. (σ.σ. υποχρέωση που μέχρι σήμερα περιοριζόταν μόνο στους Προέδρους)

β) Σύναψη σύμβασης προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης.

γ) Επίδοση στη Σχολική Επιτροπή της κοινής αναφοράς προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών των κων Καλαφατέλη Ι., Μπιτάκου Π., Ζυγούνα Γ. και κας Σώκου Ζ. που υπεβλήθη διαμέσου της εξουσιοδοτηθείσας δικηγόρου κας Μήλα Λαμπρινής, σχετικά με πλημμελή φύλαξη του εναπομείναντος αρχείου των Σχολικών Επιτροπών μετά την πυρκαγιά της 11ης Απριλίου 2015 (σ.σ. επισημαίνεται, πάντως, πως η κ. Σώκου αναφέρεται αλλά δεν υπογράφει την αναφορά. Ενώ η πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής Ξ. Νταγκαλή κλήθηκε στα μέσα Οκτωβρίου από την Πταισματοδίκη Μαραθώνα για προκαταρκτική εξέταση και έχει πάρει προθεσμία, προκειμένου να λάβει γνώση της αναφοράς)

δ) Προμήθεια βιντεοπροβολέα για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των ΓΕΛ – Γυμνασίου Κρυονερίου.

ε) Με βάση την 32/2015 απόφαση της Σχολικής Επιτροπής αναμένουμε την παράδοση – παραλαβή των στοιχείων που καταγράφηκαν από το εναπομείναν αρχείο της Σχολικής Επιτροπής, από την τριμελή ομάδα που συγκροτήθηκε ως προς αυτό το σκοπό.

ΘΕΜΑ 2 Έγκριση πληρωμής δαπάνης ποσού 712,99 ευρώ προς το ΙΚΑ που προήλθε λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ΑΠΔ .

ΘΕΜΑ 3 Έγκριση πληρωμής δαπάνης ποσού 712,23 ευρώ συμ/νου ΦΠΑ για την εξόφληση τιμολογίων μηνών 5ου, 9ου, 10ου / 2015 της FMS.

ΘΕΜΑ 4 Έγκριση πληρωμής δαπάνης ποσού 1.659,23 ευρώ συμ/νου ΦΠΑ για την εξόφληση τιμολογίων της KONICA MINOLTA μηνών 3ου, 7ου και 9ου/ 2015.

ΘΕΜΑ 5 Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής παραλαβής προμηθειών έτους 2015 και ορισμός Προέδρου αυτής.

ΘΕΜΑ 6 Λήψη απόφασης για αναλογική χρηματοδότηση σχολικών μονάδων με αφορμή τα σχετικά αιτήματα του ΓΕΛ Άνοιξης και του ΕΠΑΛ Κρυονερίου.

ΘΕΜΑ 7 Ορισμός αναπληρωματικών μελών της Σχολικής Επιτροπής που θα συμμετέχουν στην Επιτροπή Ελέγχου Λειτουργίας Σχολικού Κυλικείου.

ΘΕΜΑ 8 Λήψη απόφασης για μη μείωση ενοικίου επί του αιτήματος των μισθωτών των κυλικείων ΓΕΛ-Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου και ΕΠΑΛ Κρυονερίου.

ΘΕΜΑ 9 Λήψη απόφασης για θετική εισήγηση επί της παραχώρησης της αίθουσας καλλιτεχνικών Γυμνασίου Άνοιξης σε ομάδα δημοτών για μαθήματα ζωγραφικής ως αιτούνται στην επισυναπτόμενη αίτησή τους με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην επισυναπτόμενη της παρούσας πρόσκλησης εισήγηση Προέδρου.

ΘΕΜΑ 10 Λήψη απόφασης για θετική εισήγηση επί της παραχώρησης του κλειστού
Γυμναστηρίου Αγίου Στεφάνου στο Σωματείο Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές Δήμου Διονύσου ως αιτούνται στην επισυναπτόμενη αίτησή τους με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην επισυναπτόμενη της παρούσας πρόσκλησης εισήγηση Προέδρου.