logo


Δημόσιο ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό προκηρύσσει ο ΘΕΣΠΙΣ με αντικείμενο την «Παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση προγραμμάτων Δημοτικού Αθλητισμού του δημοτικού Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Ν.Α.Π. – ΘΕΣΠΙΣ» Δ. Διονύσου» συνολικής προεκτιμώμενης αμοιβής 98.000,00 € (συμπ/νου ΦΠΑ) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των προσφορών είναι η 30ή Οκτωβρίου με καταληκτική ημερομηνία στις 6 Νοεμβρίου. Η επιλογή του Αναδόχου θα γίνει με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την «πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά» και η χρηματοδότηση προέρχεται από ίδιους πόρους.

Οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού αναφέρουν μεταξύ άλλων:
Οι προς ανάθεση παρεχόμενες υπηρεσίες συνίστανται στην διάθεση κατάλληλου προσωπικού – ανθρώπινου δυναμικού για την στελέχωση και λειτουργία των τμημάτων του προγράμματος ∆ημοτικού Αθλητισμού του δημοτικού Ν.Π.∆.∆. Ο.Ν.Α.Π. «Ο ΘΕΣΠΙΣ» ∆. ∆ιονύσου.
Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οι υπηρεσίες που πρόκειται να πραγματοποιήσει ο ανάδοχος με την διάθεση κατάλληλου προσωπικού-ανθρώπινου δυναμικού συνίστανται στις ακόλουθες: Λειτουργία τμημάτων γενικής άθλησης, ποδοσφαίρου, μπάσκετ βόλεϊ, χάντμπολ, στίβου, προετοιμασίας υποψηφίων για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, καθώς και ειδικών τμημάτων για ΑΜΕΑ”.

Οι ωφελούμενοι των παραπάνω υπηρεσιών είναι παιδιά – νέοι και ενήλικες- κάτοικοι ή δημότες του ∆ήμου ∆ιονύσου και ανέρχονται –κατ’ εκτίμηση- στους 600 ετησίως.

Η περίοδος απασχόλησης είναι από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι τον Ιούνιο 2016 και το προσωπικό περιλαμβάνει 10 άτομα (Καθηγητές / ∆άσκαλους φυσικής αγωγής, Επικουρικό προσωπικό – Γενικών Καθηκόντων).