logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αθλήτρια του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ Κατερίνα Γκιουρέ, ανάμεσα στις 20 αθλήτριες που κλήθηκαν από τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή Ανάπτυξης Νοτίου Ελλάδος, Δημήτρη Σκάρλο στο κλιμάκιο της Εθνικής Χάντμπολ στην κατηγορία Παγκορασίδες Α’ (γεν. 2002-2003) .
Ο Α.Ο Άνοιξης, στα μόλις 3 χρόνια λειτουργίας του, δίνει το στίγμα του σε πανελλαδικό επίπεδο και τροφοδοτεί τις Εθνικές Ομάδες Χάντμπολ μεταξύ παραδοσιακών και ιστορικών συλλόγων όπως ο ΟΦΝ Ιωνίας, ο Ολυμπιακός Κερατσινίου, ο Άρης Νικαίας, ο ΓΑΣ Καματερού, ο Διομήδης Άργους και η Ορμή Πατρών.
Οι επίλεκτες Νοτίου Ελλάδας θα προπονούνται κάθε 15 ημέρες στο ΟΑΚΑ και μαζί με τις επίλεκτες Βορείου Ελλάδας θα αποτελέσουν για τα επόμενα χρόνια τον κορμό της Εθνικής Ομάδας Χάντμπολ Νεανίδων U-17.
Αναμφισβήτητα η πρόσκληση αυτή αφενός αποδεικνύει ότι υπάρχουν χαντμπολικά ταλέντα στο Διόνυσο και αφετέρου ότι οι ακαδημίες του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Ανάπτυξης Κώστα Κότσιρα, δουλεύουν άψογα και παράγουν έργο. Εκτός από την Κατερίνα στις λίστες προεπιλογής για την μικρότερη κατηγορία έχουν συμπεριληφθεί δύο ακόμα αθλήτριες του συλλόγου. Το γυναικείο χάντμπολ στην Άνοιξη δείχνει ότι έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και από τα σημερινά κορίτσια που ασχολούνται με το χάντμπολ μπορούν να βγουν οι αυριανές πρωταθλήτριες.