logo


Το πρωί στις 9 Οικονομική Επιτροπή και το απόγευμα στις 6 Δημοτικό Συμβούλιο αύριο Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Η συνεδρίαση μάλιστα της Επιτροπής κρίνεται, σύμφωνα με την πρόσκληση, κατεπείγουσα λόγω της φύσεως των θεμάτων που αφορούν τα συμφέροντα του ∆ήμου, τη λειτουργία των σχολείων και την επέλευση καιρικών φαινομένων. Να σημειωθεί επιπλέον πως το θέμα με την τροχαία παράβαση δημοτικού οχήματος θα συζητηθεί αύριο απόγευμα και από το Δημοτικό Συμβούλιο- εκτός και αν πρόκειται για νέα τροχαία παράβαση.

Η Ημερήσια Διάταξη, χωρίς εντούτοις να έχουν ακόμη αναρτηθεί οι εισηγήσεις, έχει ως εξής:

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 1ο: «Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Πληρωμής Προστίμου για Τροχαία Παράβαση Οχήματος του ∆ήμου».
ΘΕΜΑ 2ο: «Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για την Προμήθεια «Υπηρεσίας Απόφραξης Αγωγού Όμβριων Λ. Σταμάτας» του ∆ήμου ∆ιονύσου».
∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 3ο: «Έγκριση των επικαιροποιημένων δικαιολογητικών του πρώτου μειοδότη για την εκτέλεση του έργου: «Συντηρήσεις και επισκευές σχολικών κτιρίων ∆ήμου ∆ιονύσου- 2015»».
ΘΕΜΑ 4ο: «Έγκριση των επικαιροποιημένων δικαιολογητικών του πρώτου μειοδότη για την εκτέλεση του έργου: «Τοπικές επεμβάσεις για την απορροή ομβρίων στο ∆. ∆ιονύσου»».