logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αθλητισμός ενώνει και το Χάντμπολ διαμορφώνει χαρακτήρες. Με κεντρικό σύνθημα «Έλα με το φίλο σου, φτιάξε την ομάδα σου και έλα να παίξεις χάντμπολ», 120 παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών από όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Διονύσου πήραν μέρος στην 3η Γιορτή Χάντμπολ Διονύσου που οργανώθηκε με επιτυχία από τον Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ υπό την αιγίδα της Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος ΟΧΕ, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Άνοιξης.
Τα παιδιά απόλαυσαν ένα γεμάτο 3ωρο αθλητικό απόγευμα, έπαιξαν, διασκέδασαν, γνώρισαν το χάντμπολ και έκαναν νέους φίλους. Σε 3 διαμορφωμένα γήπεδα χάντμπολ, τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες, δίνοντας σε κάθε μία από αυτές το όνομα που εκείνα επέλεξαν και έπαιξαν 2 και 3 φορές σε μικρά τουρνουά κατά ηλικίες.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης της ΟΧΕ Κώστας Κότσιρας, ο οποίος είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά Προπονητής και του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ. Παρόντα φυσικά και όλα τα μέλη της Δ.Ε. του τμήματος Χάντμπολ του συλλόγου που οργάνωσαν την γιορτή, με επικεφαλής τον Έφορο και Υπεύθυνο Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης, Μάριο Λουκάτο και τους Γενικούς Αρχηγούς Γιάννη Γκιουρέ, Κατερίνα Αυγέρη και Σωτήρη Ραφτόπουλο.
Διαιτητές στους αγώνες ήταν αθλητές από το αγωνιστικό τμήμα Παμπαίδων Ά (γεν. 2002-2003) του συλλόγου, που σε 15 ημέρες ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ.
Ο Αναπτυξιακός Προπονητής της ΟΧΕ και του Α.Ο Άνοιξης Κώστας Κότσιρας στον χαιρετισμό του προς τους γονείς των παιδιών, μεταξύ άλλων επεσήμανε την ανάγκη άθλησης των παιδιών, ευχαρίστησε τους γονείς για την υπομονή, επιμονή, αλλά και το αδιάλειπτο ενδιαφέρον που δείχνουν να γνωρίσουν τα παιδιά τους όλα τα αθλήματα, να αποκτήσουν ερεθίσματα και να βρουν τελικά αυτό που τους ταιριάζει.
Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης Μάριος Λουκάτος, εκ μέρους του συλλόγου ευχαρίστησε για άλλη μία φορά τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους να γνωρίσουν το άθλημα του Χάντμπολ, που εμπιστεύτηκαν τον προπονητή και που συνέβαλαν στην αλματώδη ανάπτυξη του αθλήματος στο Διόνυσο. Στα 3 μόλις χρόνια λειτουργίας του τμήματος χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης περισσότερα από 80 παιδιά αγωνίζονται στο σύλλογο ενώ 5 από αυτά μετέχουν στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας στην κατηγορία τους, γεγονός που αποδεικνύει την συστηματική δουλειά που γίνεται στην ομάδα, την αδιαμφισβήτητη ύπαρξη ταλέντων στην περιοχή αλλά και τις μεγάλες προοπτικές και δυνατότητες που δίνει το άθλημα του χάντμπολ για διάκριση.
Πολύτιμοι υποστηρικτές της εκδήλωσης για άλλη μία φορά ήταν οι χορηγοί του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ: όμιλος «ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ», εταιρεία «BIC», υαλουρονικό οξύ «HYALURON», παιδικός σταθμός «ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΔΕΣ» και εκπαιδευτικός οργανισμός «EUROSUCCESS».