logo


Αύριο Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με 39 (!) θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, μια που έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την τελευταία της συνεδρίαση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανάμεσά τους παρουσιάζει η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, όπου παράλληλα με τις αποδοχές διαφόρων πιστώσεων από Υπουργεία, εντάσσεται και η προγραμματική σύμβαση με την περιφέρεια για την εκτέλεση δυο αντιπλημμυρικών έργων, στη Λ. Σταμάτας και στο Βρυσάκι.
Αλλά και η πίστωση 6.879 ευρώ σε νέο κωδικό εξόδων, με την ονομασία “Τακτικές αποδοχές Γενικού Γραμματέα”. Φαίνεται λοιπόν πως επιβεβαιώνονται τελικά οι φήμες που το τελευταίο διάστημα μιλούσαν για την πρόσληψη Γενικού Γραμματέα στο Δήμο, παρόλο που στη Διαύγεια τέτοια απόφαση Δημάρχου δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνισή της. Μένει να διαπιστωθεί εάν το νέο πρόσωπο θα είναι όντως ο εξ Αμαρουσίου Μ. Χρηστάκης, ο οποίος πάντως σε παλαιότερη συνομιλία του με την Οδό Διονύσου είχε τονίσει πως η όλη διαδικασία βρίσκεται προς το παρόν στο στάδιο διερευνητικών προσεγγίσεων ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση πρακτικού για την παροχή Υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια Κάδων Απορριμμάτων Μηχανικής Αποκομιδής», συνολικού προϋπολογισμού 24.981, 30 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση πρακτικών για τη προμήθεια «Προμήθεια υπολογιστών, εκτυπωτών,
λοιπού υλικού υπολογιστών και περιφερειακών» συνολικού προϋπολογισμού16.666.500€.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικού για την «Προμήθεια ανταλλακτικών – Συντήρηση Κλαδοφάγου Μηχανήματος & Λοιπού Μηχανολογικού Εξοπλισμού Πρασίνου».

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση α)Πρακτικού Νο.1 του πρόχειρου διαγωνισμού για τη «Ανάθεση παροχής υπηρεσιών τακτικού ελέγχου από ορκωτό ελεγκτή Λογιστή των οικονομικών καταστάσεων του ∆ήμου για τις χρήσεις 2014-2015» συνολικού προϋπολογισμού 17.000,00,€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23% και β) Της υπ’αριθμ 27702/01-10-2015 Γνωμοδότησης της Επιτροπής ∆ιαγωνισμού, για την υπ’αριθμ 27572/30-9-2015 υποβληθείσα ένσταση της εταιρείας «ABACUS ελεγκτική Α.Ε» κατά του Πρακτικού Νο. 1.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πρακτικών της επιτροπής ∆ιαγωνισμού για την «Προμήθεια αναλωσίμων εκτυπωτών, φωτοτυπικών μηχανημάτων και φαξ, μπαταριών και μικροϋλικών» και λήψη σχετικής απόφασης.

Δ/ΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την καταβολή Αποζημίωσης στην κα ∆έσποινα Τοκουζίδου η οποία υπέστη ζημιά από πτώση δένδρου.

ΘΕΜΑ 9ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του ΑΓΓΕΛΙ∆Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 10ο: Συμβιβαστική επίλυση διαφοράς με ΤΣΑΚΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟ, ο οποίος υπέστη ζημιά στο ελαστικό του αυτ/του του από πτώση σε λακκούβα στο οδόστρωμα – Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων, σύμφωνα με την υπ ́αριθ. 150/2014 Απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την Ετήσια Συνδρομή σε λογιστική ιστοσελίδα.

ΘΕΜΑ 13ο: 5η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ Ο.Ε. 2015.

ΘΕΜΑ 14ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και έγκριση απόδοσης λογαριασμού (Τζαμασπισβίδης).

ΑΝΤ/ΧΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση ανταποδοτικής εισφοράς των πολιτών για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα ∆ημιουργικής Απασχόλησης και Ψυχαγωγίας Παιδιών ∆ημοτικού Σχολείου ∆ήμου ∆ιονύσου 2015-2016.

Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων από τον προϋπολογισμό του ∆ήμου ο.ε. 2015, για δημοσιεύσεις της ∆/νσης Ανθρώπινου ∆υναμικού & ∆ιοικητικής Μέριμνας σε εφημερίδες.

ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση διάθεση δαπάνης, για την αμοιβή του Προέδρου, των μελών και της Γραμματείας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων ΟΤΑ Ανατολικής Αττικής για το έτος 2009 & 2010.

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 18ο: Απευθείας Ανάθεση, Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την
1. Προμήθεια και Εγκατάσταση Καινούργιου Ασύρματου Αυτοματισμού και
2. Επισκευή Αυτοματισμού Τηλεειδοποίησης Μέσω Κινητής Τηλεφωνίας στο Αντλιοστάσιο και στη ∆εξαμενή Πόσιμου Νερού της ∆ημοτικής Ενότητας Κρυονερίου.

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση Μελέτης, Όρων ∆ιακήρυξης, ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για την Προμήθεια Παροχής Υπηρεσίας «Ασφάλιση Μεταφορικών Μέσων» του ∆ήμου.

ΘΕΜΑ 20ό: Απευθείας Ανάθεση, Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την Επισκευή Βλάβης Ηλεκτρικού Πίνακα, Λόγω Βραχυκυκλώματος, Αντλιοστασίου της ∆ημοτικής Ενότητας Ροδόπολης.

ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για την Προμήθεια της Υπηρεσίας «Συντήρηση και Επισκευή Ηλεκτρο-μηχανολογικών Εγκαταστάσεων Αντλιοστασίων και ∆εξαμενών Πόσιμου Νερού» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 22ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ∆ήμου ∆ιονύσου ο.ε. 2015 για τη «Συντήρηση και Επισκευή Χλωριωτών Αντλιοστασίων και ∆εξαμενών».

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για την ανάθεση της προμήθειας «Προμήθεια Εργαλείων και Εξοπλισμού Καθαριότητας» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 24ο: Αίτημα της κ. Μαρίνας Κλεάνθους για αποζημίωση από πτώση δένδρου στο όχημά της.

ΘΕΜΑ 25ο: Αίτημα του κ. Ευάγγελου Καρασάββα για αποζημίωση από πτώση του οχήματός του σε λακούβα.

ΘΕΜΑ 26ο: Απευθείας Ανάθεση Επισκευής Ιστών Προβολέων Γηπέδου ∆.Ε. ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 27ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για την «Προμήθεια Ειδών και Εξοπλισμού Υπηρεσίας Πρασίνου» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 28ο: Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση Παροχής Υπηρεσίας Επισκευής και Συντήρησης των Μηχανημάτων Έργου μάρκας UNIMOG του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 29ο: Αίτημα του κ. Κυριαζή Κωνσταντίνου για αποζημίωση από πρόσκρουση φορτηγού-αρπάγης του ∆ήμου στα κάγκελα της περίφραξης της οικίας του.

ΘΕΜΑ 30ό: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ∆ήμου ∆ιονύσου ο.ε. 2015 για την «Προμήθεια Χιονοαλυσίδων για τα Μηχανήματα του ∆ήμου».

ΘΕΜΑ 31ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ∆ήμου ∆ιονύσου ο.ε. 2015 για την «Προμήθεια Πλυστικού Μηχανήματος».

Δ/ΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ- ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΕΣΟΔΩΝ

ΘΕΜΑ 32ο: Έγκριση όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού
περιπτέρου στη ∆.Ε. Ροδόπολης με τη διενέργεια πλειοδοτικής δημοπρασίας.

Δ/ΝΣΗ ΕΣΟΔΩΝ/ΤΜ. ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 33ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός
Μαΐου 2015.

ΘΕΜΑ 34ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός Ιουνίου 2015.
Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 35ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 2.684,87 € για την πληρωμή του 2ου λογαριασμού της μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΡΕΜΑΤΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ∆.Κ. ΑΝΟΙΞΗΣ».

ΘΕΜΑ 36ο: Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής στο όνομα του υπαλλήλου του ∆ήμου Μπαλαδάκη Γεώργιου.

ΘΕΜΑ 37ο: α) Κατακύρωση των πρακτικών της δημοπρασίας για την ανάθεση του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ∆ΡΟΣΙΑΣ», προϋπολογισμού 128.000,00 € (με ΦΠΑ)
β) Έγκριση του αποτελέσματος του διαγωνισμού του παραπάνω έργου.

ΘΕΜΑ 38ο: Α. Έγκριση ∆απάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 28.430,00 € για το έτος 2015 για το έργο: «επισκευή-στεγανοποίηση στέγης αίθουσας π.χ. κλειστού γυμναστηρίου Ροδόπολης»
Β. Κατάρτιση των όρων διακήρυξης δημοπρασίας του έργου: “επισκευή-στεγανοποίηση στέγης αίθουσας π.χ. κλειστού γυμναστηρίου Ροδόπολης”.

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ 39ο: Έγκριση α) της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για «Προμήθεια εξοπλισμού δορυφορικής σύνδεσης οχημάτων», β) της μελέτης και γ) των όρων διακήρυξης του διαγωνισμού.