logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την υποβολή αιτήσεων από γονείς – κηδεμόνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης και Ψυχαγωγίας.
Ο Δήμος Διονύσου ικανοποιεί όλες τις αιτήσεις, για όλα τα παιδιά, σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν δηλωθεί.

Για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος τα σχολεία στα οποία τελικώς θα εφαρμοστεί είναι:
*2ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Στεφάνου *2ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου *2ο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου *Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης *Πρώην Εκπαιδευτήρια Καργάκου (για τις περιοχές Δροσιά, Ροδόπολη, Σταμάτα).

Σας υπενθυμίζουμε ότι η 1η ομάδα περιλαμβάνει μαθητές και μαθήτριες της Α’ , Β’ και Γ’ τάξης Δημοτικού και η 2η ομάδα περιλαμβάνει μαθητές και μαθήτριες της Δ’, Ε’, και Σ’ Δημοτικού.

Παιδιά της Γ’ τάξης δημοτικού θα ενταχθούν – ενδεχομένως – στη 2η ομάδα.
Με νεότερη ανακοίνωση θα προσκληθούν οι γονείς – κηδεμόνες να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής και να καταβάλουν το κόστος εγγραφής – συμμετοχής. Στην πρόσκληση θα δίνονται αναλυτικές οδηγίες.

Υπάρχει η δυνατότητα να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα ελεύθερη μελέτη – ενισχυτική διδασκαλία, κατόπιν σχετικής δήλωσης των γονέων-κηδεμόνων που θα γίνει με την υποβολή των δικαιολογητικών.

Για τη συνεχή ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων, λειτουργούν η τηλεφωνική γραμμή 213 20 30 621 (09:00 – 14:00 καθημερινά), το email summercamp2015@dionysos.gr και η σελίδα του κοινωνικού δικτύου Facebook SummerCamp 2015 Δήμου Διονύσου.

To εβδομαδιαίο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων

kdap

Για τη Διοικητική – Οργανωτική Ομάδα του Προγράμματος
Ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Ηλίας Υφαντής