logo


Με μόλις 14 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας παρόντες, και με τις παρατάξεις της μειοψηφίας να παραμένουν εκτός αίθουσας, αναβλήθηκε η σημερινή (30/9) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως και οι τέσσερις επικεφαλής δήλωσαν στην Οδό Διονύσου:

“Απαρτία εμείς δεν δίνουμε στη Διοίκηση. Και για τρεις λόγους:
Ο πρώτος έχει να κάνει με τη χθεσινή συνεδρίαση για τον απολογισμό. Διαμαρτυρηθήκαμε χθες και διαμαρτυρόμαστε και σήμερα για την καθυστερημένη αποστολή σε εμάς του απολογισμού, παρά τη συμφωνία κυρίων στη διαπαραταξιακή επιτροπή να τον έχουμε στα χέρια μας το Σάββατο για να προετοιμαστούμε καλύτερα.
Ο δεύτερος λόγος αφορά στον καθορισμό μιας σταθερής ημέρας για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατανόηση να δείξουμε αν προκύπτει κάτι έκτακτο, όχι όμως και συνέχεια.
Και τρίτον, είναι δυνατόν τη μια ημέρα να συζητείται ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής, και την επομένη κατ’ ευθείαν να γίνεται τακτική συνεδρίαση με σωρεία επίσης σοβαρών θεμάτων για το Δήμο;”.

Ήδη οι παρατάξεις της μειοψηφίας συζητούν για την έκδοση κοινής ανακοίνωσης όπου θα επισημαίνουν τα παραπάνω και θα διαμαρτύρονται για τις πρακτικές της Δημοτικής Αρχής.