logo


Αναρτάται αύριο Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στη διαδικτυακή πύλη του ΕΣYΔΗΣ (Ηλεκτρονικό Σύστημα Δημοσίων Συμβάσεων) η προκήρυξη του Δήμου για την επιλογή αναδόχου, που θα αναλάβει την υλοποίηση των δημοτικών Προγραμμάτων Δημιουργικής Απασχόλησης και Ψυχαγωγίας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
Προκηρύσσει δημόσιο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί με ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία, για την επιλογή αναδόχου με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή Yπηρεσιών για την υλοποίηση Δημοτικών Προγραμμάτων Δημιουργικής Απασχόλησης και Ψυχαγωγίας Δήμου Διονύσου»
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ
(175.000,00 € )ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ 23% και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου του ανωτέρω διαγωνισμού.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι προσφορές θα υποβάλλονται από τις 2 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2015.
Η διάρκεια της παραπάνω παροχής υπηρεσιών είναι μέχρι τον προσεχή Ιούνιο 2016 και η χρηματοδότηση θα γίνει από ίδιους πόρους- 70.000 ευρώ για το 2015 και 105.000 ευρώ για το 2016.
Οι προς ανάθεση παρεχόμενες υπηρεσίες συνίστανται στη διάθεση κατάλληλου προσωπικού- ανθρώπινου δυναμικού για την στελέχωση και λειτουργία των προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας του ∆ήμου.
Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οι υπηρεσίες που πρόκειται να πραγματοποιήσει ο ανάδοχος με την διάθεση κατάλληλου προσωπικού-ανθρώπινου δυναμικού συνίστανται στις ακόλουθες: Λειτουργία τμημάτων εικαστικών, θεατρικού παιχνιδιού, μουσικοκινητικής, χορού, ομάδων συζήτησης, λέσχης βιβλίου και δραστηριοτήτων που προάγουν την σκέψη και την κρίση των παιδιών.
Οι ωφελούμενοι των παραπάνω υπηρεσιών είναι μαθητές – μαθήτριες δημοτικού σχολείου και ανέρχονται –κατ’ εκτίμηση- στους 600 ετησίως.
Οι συναφείς ειδικότητες είναι: Παιδαγωγοί, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Ψυχολόγοι, Καθηγητές / ∆άσκαλοι καλλιτεχνικών, Καθηγητές / ∆άσκαλοι θεάτρου, Καθηγητές / ∆άσκαλοι μουσικής, Καθηγητές / ∆άσκαλοι χορού, Καθηγητές / ∆άσκαλοι φυσικής αγωγής, Επικουρικό προσωπικό – Γενικών Καθηκόντων.
Κατά την υπογραφή της σύμβασης, ή το αργότερο μέσα σε διάστημα τριών ημερών από την υπογραφή, ο ανάδοχος θα πρέπει να υποβάλει προς έγκριση στον ∆ήμο ∆ιονύσου κατάσταση με το προσωπικό και τους συνεργάτες που θα απασχολήσει. Εφόσον ο ∆ήμος, για οποιονδήποτε λόγο, θεωρήσει ακατάλληλα μέλος ή μέλη του προτεινόμενου από τον ανάδοχο προσωπικού, τότε υποχρεούται να υποδείξει στον ανάδοχο –εντός πέντε ημερών από την υπογραφή- προσωπικό που θεωρεί ότι πληροί τις προϋποθέσεις και το οποίο ο ανάδοχος οφείλει να χρησιμοποιήσει επί ποινή ακυρότητας της σύμβασης. Αντικατάσταση μελών του προσωπικού μπορεί να γίνει μόνο με μέλη αντίστοιχων προσόντων και με την έγγραφη συναίνεση του ∆ήμου ∆ιονύσου.