logo


Να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκαπιδευτικών ΣΩΚΡΑΤΗΣ, καλεί με σχετική ανακοίνωση τα μέλη του ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Κρυονερίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με πολλά κενά σε εκπαιδευτικούς, γεγονός το οποίο ισχύει, δυστυχώς, και για το δικό μας σχολείο. Ακόμη αναμένονται οι δάσκαλοι δύο τμημάτων, η θέση του δασκάλου μουσικής είναι κενή, ενώ παραμένει άγνωστο αν και πότε θα λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους γονείς.
Συνεπώς, σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στην παράσταση διαμαρτυρίας, στην οποία συμμετέχει και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΣΩΚΡΑΤΗΣ, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 13.00 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκαπίδευσης Αττικής (Τσόχα 15-17, Αθήνα).
Απαιτούμε:
*Κάλυψη όλων των κενών άμεσα.
*Καμία σύμπτυξη τμημάτων.
*Κανένα τμήμα πάνω από 25 μαθητές .
*Στελέχωση των σχολείων και των δομών ειδικής αγωγής.
*Κανένα νήπιο, προνήπιο έξω από τα Δημόσια Νηπιαγωγεία.
*Μαζικούς και μόνιμους διορισμούς”.

Επιπλέον, στην αντίστοιχη ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ΣΩΚΡΑΤΗΣ καλεί:

>>Τους γονείς σε κοινό μέτωπο ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές.
>>Τους εκπαιδευτικούς να πάρουν μαζικά μέρος στον αγώνα ενάντια στην απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης.
>>Όλους τους μαζικούς φορείς της περιοχής μας, να κάνουν δικιά τους υπόθεση τον αγώνα μας και να πάρουν μαζικά μέρος στην κινητοποίηση.
>>Τους δήμους Αχαρνών-Διονύσου-Ωρωπού να κηρύξουν την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου ημέρα δράσης για την Παιδεία (κλείνοντας τα σχολεία, ναυλώνοντας λεωφορεία για την κινητοποίηση κ.λπ.)