logo


Υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου θα είναι και πάλι ο Ν. Πέππας, Αντινομάρχης Αττικής (2006-2010) και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Διονύσου την περίοδο 2011-2014.

peppas1
Σε ανάρτηση στον προσωπικό του τοίχο στο facebook ο κ. Πέππας αναφέρει σχετικά:

Η Νέα Δημοκρατία με Πρόεδρο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, δημιουργεί με τον πολιτικό της λόγο, το νέο περιβάλλον των μεγάλων εθνικών συναινέσεων για την επομένη των εκλογών.
Η ΝΔ ως πρώτο κόμμα την 21η Σεπτεμβρίου, έχει δηλώσει πως θα επιδιώξει ευρύτατες πολιτικές και κοινωνικές συνεργασίες, γιατί μόνο αυτές μπορούν να εγγυηθούν την απρόσκοπτη πορεία για έξοδο από το Μνημόνιο και την κρίση.
Η χώρα δεν μπορεί να κάνει άλλα βήματα προς τα πίσω. Πρέπει να πάει Μπροστά! Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να σκεφτούν ώριμα και να συγκρίνουν τα πεπραγμένα όλων. Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για άλλα ψευτοδιλήμματα. Αυτά μας κόστισαν πολύ ακριβά!
Η πρόταση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ με τιμά και συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα για τη μεγάλη εθνική υπέρβαση.