logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 θα διαρκέσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Διονύσου.
Η κατάθεση της αίτησης συμμετοχής και των δικαιολογητικών θα γίνεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, 9 πμ – 1.30 μμ, στο Δημοτικό Κατάστημα Κρυονερίου. Πληροφορίες στο τηλ. 210 8161683
Το σχετικό Δελτίο Τύπου και η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου, στον ακόλουθο σύνδεσμο.
http://www.dionysos.gr/?q=node/4238

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Το εν λόγω έργο, στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Οργάνωσης ΚΔΒΜ Διονύσου κ. Νικολέττα Ζάγκα κάθε Δευτέρα,Τρίτη και Τετάρτη από τις 9:00 πμ έως 1:30πμ.

Τηλ. 210-8161683
Φαξ 210-8161684

email: kdvmdionysos@yahoo.gr