logo


Τη θεατρική παράσταση Η πανσιόν, έργο της Ευ. Δρακοπούλου, από το θεατρικό Εργαστήρι Εν Δράσει του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου, θα παρακολουθήσουμε σήμερα Κυριακή, τρίτη ημέρα των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ 2015, στον παλιό Σταθμό του τρένου, στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε μία επαρχιακή απομακρυσμένη πανσιόν, στην οποία μπλέκονται μια συμμορία ληστών, ένας αστυνομικός με τη μητέρα του και οι θαμώνες της. Μήλον της έριδος μία βαλίτσα γεμάτη χρήματα. Και το κυνήγι για την απόκτησή της ξεκινά… Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος και με τι αντίτιμο για να πετύχει αυτό που θέλει; Ένα σχόλιο για τη θεοποίηση του χρήματος στην εποχή μας, με γερές δόσεις χιούμορ, έξυπνη πλοκή και απολαυστικούς χαρακτήρες.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία Παναγιώτης Ναρλής
Σκηνικά – Κουστούμια Αιμιλία Αποστολίδου
Μουσική επιμέλεια Καλλιόπη Ναρλή
Φωτισμοί Ντίνος Μεταλλίδης
Κατασκευή σκηνικών Κώστας Αβραμιώτης
Βοηθός σκηνοθέτη Χαρά Φυσέκη
Τεχνικός σκηνής Αστέριος Καραπάλης

ΠΑΙΖΟΥΝ
Νίκος Ρώτας, Μαίρη Καραθανάση, Νίκος Λάμπρου, Μάγδα Γιώτη, Χρυσάνθη Οτζάκογλου, Παναγιώτης Μαστοράκος, Μιχάλης Σμυρνιούδης, Μπάμπης Τριανταφυλλάκης, Χαρά Φυσέκη

 

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

*O Δήμος Διονύσου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και κατοίκων διαθέτει λεωφορείο με το εξής δρομολόγιο: Κρυονέρι(πλατεία) 19.45, Άγιος Στέφανος(σταθμός ΟΣΕ) 19.55, Άνοιξη (Εμπορικό Κέντρο Διάφανο) 20.05, Δροσιά (Vertigo) 20.10, Σταμάτα (Πλατεία) 20.15, Ροδόπολη (φούρνος Φλώρου) 20.20, Διόνυσος (Πρατήριο ΕΚΟ) 20.25.