logo


Στην πρεμιέρα των Διονυσίων 2015 και την παράσταση της θεατρικής ομάδας του Δήμου Ιλίου, με το έργο του Ε. Χόρβατ «Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης», παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.
Ο κ. Δ. Ζαμάνης στον χαιρετισμό του τόνισε ότι το Ετήσιο Φεστιβάλ των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ είναι ένας πολύ σημαντικός Πολιτιστικός Θεσμός για τον Δήμο και πως στόχος είναι κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερο. Σημείωσε επίσης πως πρόκειται να εμπλουτιστεί με περισσότερες εκδηλώσεις και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες.
«Ο Πολιτισμός στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας είναι ουσιαστικός πόλος ανάπτυξης και προόδου αφού ψυχαγωγεί, συγκινεί και ανοίγει παράθυρα στο μέλλον και την ελπίδα. Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Πολιτισμό στον τόπο μας και το αποδεικνύουμε έμπρακτα συνεχίζοντας να προσφέρουμε στους δημότες πολλές και ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2015. Τα μέλη του ΟΝΑΠ «ο Θέσπις», τον Πρόεδρό του Βασίλη Δαρδαμάνη και βέβαια τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, Τάσο Μπάση, που υπερέβαλε εαυτόν για να έχουμε μία άρτια διοργάνωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Την θεατρική παράσταση παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Λυρούδιας, ο πρόεδρος του Θέσπιδος Βασίλης Δαρδαμάνης που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Διονύσου Τάσος Μπάσης, η δημοτική σύμβουλος Χρυσούλα Ντούντα και πλήθος κόσμου.