logo


Στον Αη Γιώργη χθες Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου η Ραπεντώσα, όλος ο Διόνυσος αλλά και η Νίσυρος αποχαιρέτησαν τον Νίκο Αντάπαση, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Φίλοι του, συμπατριώτες του από το μακρινό νησί της Δωδεκανήσου, συναγωνιστές του και συνάδελφοι ήταν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο σ’ αυτόν “που σ’ όλη του τη ζωή υπήρξε ντόμπρος και ευθύς, σταθερός αγωνιστής για τη δημοκρατία σε όποιο πόστο διάλεξε να υπηρετήσει”, όπως είπε στο συγκινητικό αποχαιρετισμό του ο επιστήθιος φίλος του εκλιπόντος δημοτικός σύμβουλος Γ. Φωτάκης, αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τ. Μπάσης και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Νισυρίων Αττικής.
Ήταν ακόμη εκεί η πρώην υπουργός Ε. Χριστοφιλοπούλου, οι πρώην Δήμαρχοι Σπ. Δαρδαμάνης, Π. Βορριάς, Γ. Καλαφατέλης και ο νυν Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης, ο τοπικός Αντιδήμαρχος Ε. Λυρούδιας και ο συνάδελφός του Τ. Μπάσης, όλο το Τοπικό Συμβούλιο Διονύσου, σύσσωμη η δημοτική παράταξη Νέα Πνοή για το Διόνυσο, πολλά μέλη και στελέχη της Συμμαχίας για τον Πολίτη, δημοτικοί σύμβουλοι- πρώην και νυν- από όλες τις παρατάξεις, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής, γείτονες, φίλοι για να συνοδεύσουν τον Νίκο Αντάπαση στην τελευταία του κατοικία.
Τη θέση του εκλιπόντος στο Τοπικό Συμβούλιο Διονύσου εκ μέρους της Νέας Πνοής για το Διόνυσο καταλαμβάνει, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των περυσινών δημοτικών εκλογών, η χειρουργός οδοντίατρος Σ. Μεθενίτη, κάτοικος Διονύσου από το 1990 και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου.