logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρουσία του Δημάρχου Διονύσου, Διονύση Ζαμάνη, άρχισαν το πρωί της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου από την οδό Αγίας Τριάδος οι εργασίες για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στο Κρυονέρι.
Εκτιμάται ότι το έργο θα προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς λόγω των ευνοϊκών εδαφολογικών συνθηκών, ενώ θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε η ενόχληση προς τους κατοίκους να είναι η μικρότερη δυνατή.
Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Χωροταξίας & Πολεοδομίας Ευάγγελος Λυρούδιας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κρυονερίου Δημήτρης Χριστόπουλος, ο τοπικός σύμβουλος Ηρακλής Χιώτης και από πλευράς του εργολάβου οι αρμόδιοι εργοταξιάρχες.

***
Την έναρξη του έργου της αποχέτευσης στην περιοχή χαιρετίζει με ανακοίνωσή του στο facebook και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δ. Ράικος:
Αν και με μεγάλη καθυστέρηση ξεκίνησαν, ουσιαστικά από σήμερα, τα έργα αποχέτευσης στην περιοχή Αγ. Δημητρίου στο Κρυονέρι μήκους περίπου 4 χλμ από τα συνολικά 20 χλμ που προβλέπονται από την σύμβαση του έργου για όλο το Κρυονέρι. Επιτέλους ένα πραγματικό έργο υποδομής και πολιτισμού που λύνει χρόνια προβλήματα της καθημερινότητας του δημότη γίνεται πραγματικότητα.
Πιστεύω ότι με την συνεχή εγρήγορση και αποφασιστικότητα τόσο των Δημοτικών όσο και των τοπικών συμβούλων του Κρυονερίου σύντομα θα δρομολογηθούν και άλλα έργα υποδομής όπως η κατασκευή του 1ου Δημοτικού Σχολείου, η αποκατάσταση της οδοστρωσίας σε μεγάλο τμήμα της Δ.Κ Κρυονερίου κ.λπ.