logo


Με το πρόγραμμα και τις δαπάνες για τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ να αποτελούν το κυριότερο θέμα, συνεδριάζει την προσεχή Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ., και πάλι στο Δημαρχείο Αγ. Στεφάνου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΘΕΣΠΙ. Η συνεδρίαση προβλέπεται ενδιαφέρουσα για μια ακόμη φορά: Νέος Αντιπρόεδρος στη θέση του παραιτηθέντος και ανεξάρτητου πλέον Δ. Ράικου, ο οποίος παραμένει μέλος, θα είναι ο Α. Μπέτσης μετά και από την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη (24/8) συνεδρίαση του ΘΕΣΠΙ με αφορμή σκοπούμενη διαφοροποίηση στο πρόγραμμα των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ είχε προκληθεί ένταση ανάμεσα στον πρόεδρο Β. Δαρδαμάνη και στην Ε. Ρουφάνη, αρμόδια μέχρι τότε για το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου. Η ένταση είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της κ. Ρουφάνη από τη συνεδρίαση και την επιστολή της με την οποία σε έντονο ύφος κατήγγελλε τον παροπλισμό της  και δήλωνε πως στο εξής  δεν θα ασχοληθεί με τη διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Η πλήρης Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης του ΘΕΣΠΙ έχει ως εξής:
1.Έγκριση προγράμματος, δαπανών και διάθεση σχετικών πιστώσεων για την πραγματοποίηση του ετησίου πολιτιστικού φεστιβάλ Δήμου Διονύσου ‘’Διονύσια 2015’’.
2. Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής.
3.Λήψη απόφασης για την έγκριση της δαπάνης πάγιου και σταθερού χαρακτήρα ΔΕΗ και την διάθεση αντίστοιχης πίστωσης ο.ε 2015.