logo


Την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συβουλίου, μετά από ένα και πλέον μήνα, με 18 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη- τα οποία μέχρι στιγμής δεν συνοδεύονται από τις αντίστοιχες εισηγήσεις. Εντούτοις κάποια από αυτά, και μόνο από τον τίτλο τους αποδεικνύονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα: Για παράδειγμα, ο καθορισμός χώρου για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το 2014 (σ.σ. για το πρώτο ουσιαστικά τετράμηνο της διοίκησής της), ο οποίος ίσως εξελιχθεί και σε ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων, μια που σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται ο πρώτος χρόνος θητείας της. Επιπλέον θα αντικατασταθεί ο Αντιπρόεδρος του ΘΕΣΠΙ, μια που ο Δ. Ράικος παραιτήθηκε από το αξίωμα αυτό πριν από ένα μήνα και ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Διοίκηση. Ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Π. Τσούκας θα ζητήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει 20.000 ευρώ ως επιχορήγηση των εθελοντικών ομάδων του Δήμου. Ενώ, τέλος, ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Η. Υφαντής θα εισηγηθεί την αναγκαιότητα παροχής υπηρεσιών για την υλοποίηση των δημοτικών προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας για τον προσεχή χειμώνα.
Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:
ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση ∆ιενέργειας (Αναγκαιότητας) Προμηθειών και Παροχής Υπηρεσιών Έτους 2015 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ).

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης παραχώρησης χώρου για την στέγαση γραφείων των Σχολικών Συμβούλων ∆ημοτικής Εκπαίδευσης Β ́ Ανατολικής Αττικής (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ).

ΘΕΜΑ 3ο: Αντικατάσταση μελών ∆ιοικητικού Συμβουλίου του ΝΠ∆∆ (άρθρο 103 παρ.4 Ν.3852/2010) ‘Σχολική Επιτροπή σχολικών μονάδων ∆ευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ’ (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ).

ΘΕΜΑ 4ο: Αντικατάσταση μελών του ∆.Σ. του Ν.Π.∆.∆. (άρθρο 103 παρ.4 Ν.3852/2010) με την επωνυμία ‘Σχολική Επιτροπή σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ’ (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ).

ΘΕΜΑ 5ο: Τροποποίηση των άρθρων 5ου και 8ου και κωδικοποίηση της συστατικής απόφασης του ∆ημοτικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. «Κοινωνική Αλληλεγγύη και Παιδεία ∆ήμου ∆ιονύσου Η ΕΣΤΙΑ (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ).

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση της αριθ. 75/24-7-2015 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. KOINΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ με θέμα «Λήψη απόφασης για την έκδοση εγγυητικής επιστολής ποσού 6.000,00 ευρώ αορίστου χρόνου για την συμμετοχή στην υλοποίηση της δράσης Εναρμόνιση Οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής της Ε.Ε.Τ.Α.Α (∆ιακήρυξη 2100/16-7-2015) και παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο του Ν.Π για υπογραφή κάθε συμβατικού εγγράφου για την έκδοση της παραπάνω αναφερόμενης εγγυητικής επιστολής (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ).

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση της αριθ. 79/24-7-2015 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. KOINΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ με θέμα « ́Eγκριση απολογιστικών στοιχείων του Ν. Π Κοινωνική Προστασία Αλληλεγγύη και Παιδεία ∆ήμου ∆ιονύσου Η ΕΣΤΙΑ ο.ε 2014 (διάστημα 01-01-2014 έως 31/12/2014) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ).

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση της αριθ. 79/10-7-2015 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Ο ΘΕΣΠΙΣ με θέμα « ́Eγκριση απολογισμού Ν.Π.∆.∆ Ο.Ν.Α.Π Ο ΘΕΣΠΙΣ ο.ε 2014 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ).

ΘΕΜΑ 9ο: Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του χώρου διεξαγωγής της ειδικής συνεδρίασης του ∆ημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό των πεπραγμένων της ∆ημοτικής Αρχής έτους 2014 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ).

ΘΕΜΑ 10ο: α)Αποδοχή παραίτησης του Αντιπροέδρου του ∆Σ Ν.Π.∆.∆ με την επωνυμία: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ ΟΝΑΠ ‘’ Ο ΘΕΣΠΙΣ’’. β) Εκλογή Αντιπροέδρου του ∆ιοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ).

ΘΕΜΑ 11ο: Αντικατάσταση μελών Επιτροπών ∆ιενέργειας και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων των διαγωνισμών και απευθείας ανάθεσης των προμηθειών του ∆ήμου ο.ε. 2015. (ΕΚΠΟΤΑ) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ).

ΘΕΜΑ 12ο: Χρονική παράταση Σύμβασης χωρίς υπέρβαση συμβατικού αντικειμένου για την προμήθεια και εγκατάσταση εφαρμογής για την ωρομέτρηση της παρουσίας του προσωπικού (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ).

ΘΕΜΑ 13ο: Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού ∆ήμου Β ́ τριμήνου οικονομικού έτους 2015 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ).

ΘΕΜΑ 14ο: Χρονική παράταση συμβάσεων χωρίς υπέρβαση συμβατικού αντικειμένου για την προμήθεια χρωμάτων και σιδήρου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ).

ΘΕΜΑ 15ο: Εισήγηση του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας αναφορικά με την επιχορήγηση ύψους 20.000 € υπέρ των εθελοντικών οργανώσεων του ∆ήμου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ).

ΘΕΜΑ 16ο: 4η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού ο.ε. 2015 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΕΛΛΑ-ΣΟΦΙΑ).

ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση ∆ιενέργειας (Αναγκαιότητας) Παροχής Υπηρεσιών για την υλοποίηση ∆ημοτικών Προγραμμάτων ∆ημιουργικής Απασχόλησης και Ψυχαγωγίας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ).

ΘΕΜΑ 18ο: Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2015 ∆ήμου ∆ιονύσου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΛΥΡΟΥ∆ΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ).

Σημείωση της Οδού Διονύσου: Σύμφωνα με τον τεχνκό του site, λόγω των πολλών προσβολών από ιό, προέκυψαν τεχνικές δυσκολίες σε κάποιες από τις εφαρμογές, με αποτέλεσμα να είναι προς το παρόν αδύνατη η ανάρτηση φωτογραφιών. Ζητούμε την κατανόηση των αναγνωστών και ελπίζουμε σε γρήγορη αποκατάσταση και αυτού του προβλήματος.