logo


Από Αύγουστο χειμώνα για το Δήμο Διονύσου, μια που την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι πρώτες συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων μετά τη “θερινή ραστώνη”.
Πιο συγκεκριμένα, συνεδριάζουν τη Δευτέρα 24 Αυγούστου το Διοικητικό Συμβούλιο του ΘΕΣΠΙ, την Τρίτη 25/8 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και την Τετάρτη 26/8 το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ειδικότερα γα τον ΘΕΣΠΙ, είχε προηγηθεί προσπάθεια συνεδρίασης του Διοικητικού του Συμβουλίου τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, χωρίς όμως να επιτευχθεί απαρτία. Τα τρία θέματα της Ημερήσιας Διάταξης αφορούν στη διεξαγωγή των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ, την αναμόρφωση προϋπολογισμού και τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου, τα οποία- σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις- αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο.
Αξίζει να αναφερθεί εδώ πως την πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΘΕΣΠΙ υπογράφει ο Β. Δαρδαμάνης, ο οποίος- υπενθυμίζεται- είχε υποβάλει στο Δημοτικό Συμβούλιο προφορική παραίτηση από τη θέση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου, όταν συζητήθηκε το θέμα αυτής της ύπαρξης του ΘΕΣΠΙ πριν από ένα μήνα. Σύμφωνα με δήλωση του κ. Δαρδαμάνη στην Οδό Διονύσου, με επιστολή του ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης τού ζήτησε να παραμείνει στη θέση του Προέδρου, μέχρι να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες του ΘΕΣΠΙ (οργάνωση ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ, υπογραφή ενταλμάτων πληρωμής για τους εργαζομενους κ.λπ.), ενώ αναμένεται και η έκδοση του ΦΕΚ με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί κατάργησης του Νομικού Προσώπου.
Στην ίδια δήλωση ο -ακόμη- Πρόεδρος του ΘΕΣΠΙ υπογραμμίζει πως μαζί με τις παρατάξεις της μειοψηφίας και τον ανεξάρτητο πλέον δημοτικό σύμβουλο Δ. Ράικο, συνυπογράφει και ο ίδιος την κοινή προσφυγή προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με την οποία προσβάλλεται η παραπάνω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να καταργηθεί το Νομικό Πρόσωπο.

Σημείωση της Οδού Διονύσου: Σύμφωνα με τον τεχνκό του site, λόγω των πολλών προσβολών από ιό, προέκυψαν τεχνικές δυσκολίες σε κάποιες από τις εφαρμογές, με αποτέλεσμα να είναι προς το παρόν αδύνατη η ανάρτηση φωτογραφιών. Ζητούμε την κατανόηση των αναγνωστών και ελπίζουμε σε γρήγορη αποκατάσταση και αυτού του προβλήματος.