logo


Έκκληση για επάνδρωση του πυροφυλακίου στο Διόνυσο που παραμένει ελλιπής, παρά τις επανειλημμένες κρούσεις και στο Δήμο και στον ΣΠΑΠ, απευθύνει σε κάθε συνδημότη ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου και ο πρόεδρός του Δ. Πιτιανούδης:

Διόνυσος: 3/8/15

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συνδημότες και συνδημότισσες, πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η φύλαξη του σπουδαιότερου πυροφυλακίου της περιοχής μας, για φέτος, (που από όλους τους φορείς οι οποίοι ασχολούνται με την πυρασφάλεια, έχει χαρακτηριστεί η πιο επικίνδυνη χρονιά), είναι ελλιπής. Έχουν διαπιστωθεί μεγάλα κενά, χωρίς καθόλου φύλαξη και μάλιστα σε μέρες με πολύ μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας για πυρκαγιά. Επειδή παρά τις συνεχόμενες παρατηρήσεις μας, και στον Δήμο και στον Σ.Π.Α.Π δεν έχει βρεθεί λύση, παρακαλούμε όσους μπορούνε να βοηθήσουν, με κάποιες δίωρες βάρδιες, να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 6945 25 9282 Δ. Πτιανούδης και 6937155354 Γιάννης Παπαδάκης.

Όσο για τους αρμόδιους του Δήμου και του ΣΠΑΠ θα πρέπει να δουν το θέμα πιο σοβαρά, να συνεργαστούν και να δώσουν λύση άμεσα. Πρώτα από όλα προέχει η ασφαλής διαμονή μας στον τόπο μας και η προστασία του λιγοστού δάσους που μας δίνει ζωή.

Ταχ. Δ/ση: Λεωφόρος Διονύσου & Μητροπολίτου Κυδωνιών, 14576 ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Πληροφορίες: Βασιλειάδης Χάρης, Πιτιανούδης Δημήτριος

Τηλ. 6932212628 – 6945259282