logo


Την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 2 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει με 11 θέματα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Ανάμεσά τους δυο απ’ ευθείας αναθέσεις για κλιματιστικό μηχάνημα στο αντλιοστάσιο του Κρυονερίου και καινούργιο inverter στο αντλιοστάσιο του Διονύσου. Ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τρία θέματα που έρχονται από τις Τεχνικές Υπηρεσίες και αφορούν στη δημοπρασία για την ανακατασκευή των 7 Δημοτικών Χαρών της πόλης- μία για κάθε Δημοτική Κοινότητα- αλλά και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, καθώς και η δημοπρασία για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου στη Δροσιά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 1ο: Απευθείας ανάθεση, Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προμήθειας Κλιματιστικού Μηχανήματος για το Αντλιοστάσιο Κρυονερίου.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Μελέτης, Όρων ∆ιακήρυξης, ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2015 για την Εκτέλεση της Προμήθειας «Προμήθεια Οχημάτων και Μηχανημάτων Έργου (Καλαθοφόρο, Ανατρεπόμενο Φορτηγό, Απορριμματοφόρο, Επιβατικά, Ημιφορτηγά, Μηχάνημα Φορτωτή με Εργαλεία)».

ΘΕΜΑ 3ο: Απευθείας Ανάθεση, Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την Προμήθεια και Εγκατάσταση ενός καινούργιου Inverter στο Κεντρικό Αντλιοστάσιο της ∆ημοτικής Ενότητας ∆ιονύσου (Περιοχή Τρία Πεύκα).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικών ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού.

ΘΕΜΑ 5ο: Αναπροσαρμογή ΦΠΑ για την εργασία «Στείρωση και εμβολιασμό αδέσποτών ζώων» και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση πρακτικού ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση της «Προμήθειας Υπηρεσιών Καθαριότητας Περιβάλλοντος (Πλύσιμο Κάδων

Αποκομιδής- Κοπή Ψηλών ∆ένδρων-Αποκομιδή Ογκωδών Απορριμμάτων)» και λήψη σχετικής απόφασης.

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για τις συνδρομές στις υπηρεσίες ∆ΗΜΟΣΝΕΤ και ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 8ο: Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού ∆ήμου Β ́ τριμήνου οικονομικού έτους 2015.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 9ο: Α. Έγκριση ∆απάνης – διάθεση πίστωσης ύψους 600.000€ για έτος 2015 για το έργο: «Ανακατασκευή 7 παιδικών χαρών ∆ήμου ∆ιονύσου»

Β. Κατάρτιση των όρων δημοπρασίας του έργου: « Ανακατασκευή 7 παιδικών χαρών ∆ήμου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 10ο: Α. Έγκριση ∆απάνης – διάθεση πίστωσης ύψους 222.000€ για έτος 2015 για το έργο: «Ανακατασκευή – Συντήρηση Αθλητικών εγκαταστάσεων ∆ήμου ∆ιονύσου»

Β. Κατάρτιση των όρων δημοπρασίας του έργου: «Ανακατασκευή – Συντήρηση Αθλητικών εγκαταστάσεων ∆ήμου ∆ιονύσου”

ΘΕΜΑ 11ο: Α. Έγκριση ∆απάνης – διάθεση πίστωσης ύψους 128.000€ για έτος 2015 για το έργο: «Ανακατασκευή κτιρίου, περιβάλλοντος χώρου και ενεργειακή αναβάθμιση ∆ημοτικού Σχολείου ∆ροσιάς».

Β. Κατάρτιση των όρων δημοπρασίας του έργου: «Ανακατασκευή κτιρίου, περιβάλλοντος χώρου και ενεργειακή αναβάθμιση ∆ημοτικού Σχολείου ∆ροσιάς».