logo


“Παραλίγο να ζήσουμε ένα νέο 2009” τονίζει στην ανακοίνωσή της η Γ. Χρήστου- Ντέλη, τοπική σύμβουλος στη Σταμάτα με τη Νέα Πνοή για το Διόνυσο, προσθέτοντας πως η δημοτική παράταξη της μειοψηφίας επανειλημμένα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στο Δήμο, για την ολιγωρία στην αποκομιδή των ξερών χόρτων και κλαριών:

Ο Δήμος Διονύσου για άλλη μια φορά μετράει απώλειες από την προχθεσινή πυρκαγιά στη Δημοτική Ενότητα Σταμάτας.

Μετά τη μεγάλη πυρκαγιά του 2009 κατά την οποία κάηκαν χιλιάδες στρέμματα πρασίνου στο Δήμο Διονύσου, και φέτος, παραλίγο να ζήσουμε κάτι ανάλογο παρά τις συνεχείς παραινέσεις μας στο Δήμο για την ολιγωρία που επεδείκνυε όσον αφορά τη διαχείριση των ξερών χόρτων και κλαριών κατά μήκος των δρόμων του Δήμου μας. 

Ζούμε σε περιοχές που μόνο η πρόβλεψη και κατά συνέπεια και οι συνακόλουθες εργασίες που αφορούν το καθαρισμό, την κατασκευή  πυροσβεστικών κρουνών σε σημεία του Δήμου μας που είναι πλέον επισφαλή από τον κίνδυνο πυρκαγιάς, η εκπαίδευση των πολιτών σε σχέση με την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και οι συνεχείς περιπολίες και αναφορά οποιασδήποτε ύποπτης κίνησης εκ μέρους κάποιων εν δυνάμει υπόπτων, μπορεί να μας προφυλάξει από ενδεχόμενους εμπρησμούς ή αμέλεια. Η προσφορά των Εθελοντικών Κλιμακίων Πολιτικής Προστασίας που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, αξίζουν το σεβασμό και την υποστήριξή μας για το τεράστιο κοινωνικό έργο που προσφέρουν.

Η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»  είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει και να προστατέψει το φυσικό περιβάλλον  από κάθε κακόβουλη ενέργεια και αμέλεια και θα προσπαθήσει με κάθε μέσο και τρόπο να διεκδικήσει από το Δήμο το αυτονόητο!!! ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!