logo


Με βαρείς χαρακτηρισμούς προς το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, και κατηγορώντας τους ξεκάθαρα για μεθόδευση,  ο Δ. Ράικος υπέβαλε σήμερα το πρωί και επισήμως τόσο την παραίτησή του τόσο από την Αντιπροεδρία του ΘΕΣΠΙ, όσο και την ανεξαρτητοποίησή του από τη Δημοτική Αρχή:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Του ΡΑΪΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημ. Συμ. Δήμου Διονύσου της ΔΕ Κρυονερίου

ΠΡΟΣ 

Κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Διονύσου
κ. Δήμαρχο
Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
Κε Πρόεδρε,
Δια της παρούσας επιστολής μου και μετά τα θλιβερά και μεθοδευμένα γεγονότα από εσάς και τον Δήμαρχο στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21/7/2015 σας υποβάλλω την παραίτησή μου από Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Οργανισμός Νεολαίας Αθλητισμού και Πολιτισμού «Ο ΘΕΣΠΙΣ» του Δήμου Διονύσου.
Επίσης σας δηλώνω ότι από σήμερα αποχωρώ από την Δημοτική Παράταξη ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και παραμένω ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. Ως εκ τούτου παραιτούμαι και από όλες της θέσεις ευθύνης που μου έχουν ανατεθεί και απορρέουν από την έως σήμερα συμμετοχή μου στην ως άνω παράταξη.
Κε Δήμαρχε
Σήμερα με την στάση σας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποδείξατε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η στήριξη που σας παρείχα όλο αυτό το διάστημα όχι μόνο δεν την αξίζατε αλλά και την εκμεταλλευτήκατε με τον πλέον πολιτικά χυδαίο και πολιτικάντικο τρόπο. Όπως επίσης αποδείξατε ότι όχι μόνο δεν απογαλακτιστήκατε από τον μέντορά σας αλλά ενεργείτε και ως πολιτικό πιόνι στα χέρια του και στην μικρή ομάδα των μυστικοσυμβούλων σας. Δεν είχατε την στοιχειώδη πολιτική ευγένεια να υποστηρίξετε και υπερασπιστείτε τους άμεσους συνεργάτες σας στην Διοίκηση ενός Οργανισμού που από την πρώτη μέρα της θητείας σας, εσείς προσωπικά υπονομεύατε και απαξιώσατε με εντολές άνωθεν και γύρωθεν. Όπως επίσης δεν είχατε την πολιτική ευγένεια να μας αφήσετε να μιλήσουμε στο όργανο που μας εξέλεξε για να υπερασπιστούμε τις θέσεις μας αλλά και τις θέσεις των μελών του Δ.Σ του Οργανισμού κάνοντας δεκτή την πρότασή μου περί αναβολής , ψήφισης νέων οργάνων διοίκησης του οργανισμού και την σε νέα τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ψήφιση της κατάργησής του.
Κε Δήμαρχε
Επειδή δεν επιτρέπω σε κανέναν να παίζει με την τιμή και την υπόληψη μου και έχω αποδείξει ότι δεν είμαι κολλημένος με θέσεις και αξιώματα σας ζητώ άμεσα να κάνετε αποδεκτή την παραίτησή μου.
Αγ. Στέφανος 22/07/2015